sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Lepoa

Viisi viikkoa sai vääntää menemään, kunnes armahdettiin lepoviikolla :D Alkoikin jalat olemaan jo vähän finaalissa, kun ei meinannut enää viimeisestä pyöräilystä viime sunnuntaina tulla mitään. Jalat eivät vain enää oikein jaksaneet liikkua, vaikka kuinka yritti.

Hiki kyllä tuli vaikka jalat ei jaksaneet ihan täysillä enää

Tälle viikolle oli kolme treeniä. Tunnin sauvakävely askelkyykkyineen, kävely-juoksu ja pyöräily, lankutuksia ja vastuskuminauhoja unohtamatta! Maanatain aloitin venyttelemällä pitkästä aikaa kunnolla, kun pikkumies nukkui. Illalla kävin LPG:ssä aukomassa jalkojani. Tiistaina toinen venyttelysetti taas pojan nukkuessa ekoja päikkäreitä.

Sauvakävely tuli tehtyä lumisateessa keskiviikkona. Teitäkään oltu aurattu, niin oli taas aika mielenkiintoiset olosuhteet, kun lunta oli varmaan jo 15 cm siinä vaiheessa. Toisaalta ei se kyllä haitannnut, mutta kengät kastuivat ihan läpimäriksi lopulta. Ehkä ensi kerralla voi mennä jo hiihtämään. 

Jahas... Sinne sitä piti mennä

Melko märät kengät

Ja lisää tuli koko ajan


Perjantaiksi oli luojan kiitos aurattu. Rattaiden kanssa on ollut melko raskasta taas työnnellä menemään, vaikka lumi on tuollaista puuteria. Illalla kävin juoksemassa(kävelemässä) 10 x 1,5 min. Olin taas ajatellut, että lämminhän siinä juostessa tulee ja en laittanut kuin teepaidan pitkähihaisen päälle takin alle tietty, mutta niin... Jos juoksee yhteensä 15 min ja kävelee loput 30 min, niin ei siinä ihan hirveän lämmin tule. Onneksi pääsi heti saunaan lenkin jälkeen. Vähän on vielä hukassa talven kanssa.

Alkaisi nyt tämä univelka jo vähän hellittämään, mutta kai siinä menee muutama kuukausi, kun sitä sen puoli vuotta, ylikin?, keräsi. Lauantaina jaksoin kaupassa käydä ja aamulla tuli sen verran ulkoiltua, että Akseli pääsi pulkkailemaan ensimmäisen kerran. Olin ajatellut pyöräillä, mutta ei vaan enää jaksanut, kun kotiin päästiin. Leffa tuli illalla katsottua todella pitkästä aikaa. Aamulla ehkä vähän väsytti, kun meni myöhään, mutta aivan sama tässä vaiheessa. Kaivataan vissiin jo molemmat ns. normaalejakin juttuja.

Satula show jatkuu edelleen ja nyt on taas uusi kokeilussa, kun edellisen toista mallia odottelen. Vielä ei voi julistaa mitään, kun ei tiedä istuuko vai ei. Tuskaisia tunteja pyörällä siis luvassa edelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti