sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Antibiootin voimin

Kahdessa viikossa, mitä edellisestä postauksesta on kulunut, ei ole tapahtunut ihmeitä. Paitsi no, en ole enää niin ryytynyt. Kiitos lääkkeiden jotka kävin sitten vihdoin noutamassa viikko sitten lauantaina. 

Kaksi viikkoa sitten olin intoa täynnä, kun olo oli vähän parempi. Seuraavalla viikolla alkoi taas uusi alamäki. Rakenneultrassa kaikki oli kuitenkin hyvin, kun sielläkin käytiin pari viikkoa sitten. Ihan on isänsä näköinen, mutta muuten terve pikkukaveri :D

Viime tiistaina oli neuvola ja olin positiivisesti yllättynyt, että verenpaineeni ja hemoglobiinini on pysynyt itselleni normaalilla tasolla. Lonkat kipuilee häntäluun kanssa, mutta selkä ei ainakaan vielä. Vatsalihakset kirkuvat edelleen tuskissaan, mutta huomasin tukivyön auttavan niitä. 

Koirakin ketarat ojossa
 
Se oli keskiviikko toissa viikolla, kun menin sitten lääkäriin. Olo oli jo sen verran ryytynyt. Mitään ei kuulunut keuhkoista tai verikokeissa näkynyt mitään, mutta köhä oli jo sen verran kauan jatkunut ja olo taas hyytynyt, että sain antibiootit. Aloitin ne tosin vasta lauantaina, kun olen niin jäärä. Se teki sen, että se saakelin kylmä perjantai meni ihan koomatessa kotona, kun oli niin kipeä olo. Naamaa särki ja väsytti vain. Ei sillä, että olisin edes voinut mennä ulos, kun en mahdu enää toppahousuihini :( 

Jos vähän pelais

Viikko sitten lauantaina pari tuntia ensimmäisen lääkkeen jälkeen huomasin heti, että kas, naama ei tunnu enää ollenkaan niin turvonneelta. Pohjaton väsymys hälveni myös loppuviikkoa kohti niin, että ei ole tarvinnut nukkua enää päikkäreitäkään töiden jälkeen. Vihdoin olen alkanut myös niistämään jotain ulos, kun tähän asti se on ollut vain kiusallista nenän kuivumista ja verenvuotoa. Se on onneksi loppunut. Yskää on edelleen, mutta ei lähelläkään sitä mitä se oli. Yskää varmaan pitää vielä niin kauan, kun nenästä jotain irtoaa.

Sohvalla on hyvä olla, mutta ei jaksaisi enää

Saattaa olla, että nenä on tukossa tämän kärsimyksen loppuun asti kiitos limakalvoturvotuksen, mutta pääasia, että yleisvointi on nyt aika normaalilla tasolla. Mitä nyt tässä tilassa voi olla. Väsyn kyllä huomattavasti nopeammin. Johtuu varmaan muutamasta ylimääräisestä painokilosta. Hyvä simulaatio sille, jos pääsisi lihomaan tällai. Ei kiitos siis.

Tänään on jaksanut siivota ja tyhjentää vähän omia arkistojaan kaikesta ryönästä mitä on vuosien varrella kertynyt. Kaikkea sitä ihminen säästääkin... Pitää vaan jostain kumman syystä laittaa kämppää vähän uuteen uskoon tässä pikku hiljaa, kun vielä ehtii rauhassa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti