sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Toinen viikko

Tämä kirjoittaminen taitaa nyt mennä aika kronologisessa järjestyksessä, kun päivät on niin tupaten täynnä, enkä jaksa edes keksiä fiksua otsikkoa, että tällä mennään. Ehkä sitten taas jotain mediaseksikkäämpää, kun ei ole niin totista torvensoittoa enää :D

Viime viikon aloitin juoksemalla heti maanantaina, koska tiistaina oli menoa. Juoksu tuntui masentavan työläältä ja tunnin lenkin jälkeen olin ihan kauhuissani, että pitää juosta ihan tuskasen kovilla sykkeillä, jos meinasin saada sen kympin alle tuntiin. En oikein uskonut mahdollisuuksiini.

Jee oon juoksemassa ja aurinko paistaa

Tiistain menot peruuntui, joten päivä taisi mennä ihan rötvätessä. Ei muistikuvia eli hyvä päivä.

Keskiviikkona oli pari tuntia pyöräilyä ja arvoin menenkö ulos vai poljenko sisällä. Olin jo menossa ulos, kun huomasin miten puun latvat hävisivät välillä yläkerran vessan ikkunasta. Aloin miettiä asiaa uudestaa ja leuka rinnassa nousin wattbiken satulaan jälleen. Juoksin 20 min kevyesti vielä päälle. Nyt taas juostessa tuntui ihmeen kevyeltä. Mietin siinä, että jos näin hyvin kulkee ensi maanantaina, niin menee alle tuntii. On se niin päivästä kiinni.

Torstaina oli, tarviiko sitä edes sanoa enää, balettia! :D Ai että se on vaan niin kivaa. Tehtiin ensimmäistä sarjaa. En muista liikkeiden nimiä ja vielä harvempi niitä tajuaa, niin en selitä sen tarkemmin. Kolme erilaista kuitenkin yhdistettiin siinä. Suurin ongelma oli ainakin itselleni liikeestä toiseen siirtyminen sulavasti. Tai no niin sulavasti, kun nyt näillä taidoilla pystyy. Sitten, kun siirtymät alkoivat hahmottumaan homma alkoikin jo melkein sujumaan. 

Kaamea poseeraus pingerrys, että sain kuvan ennen kuin kaaduin :D


Loppuun otettiin vielä polkka askeleita, joka sinällään oli helppo, mutta se pitäisi tehdä vielä tossun kärjillä. Auts. Opettaja heitti leikkisästi, että tämä on niitä joka irrottaa helposti varpaankynsiä. Otin tossut aika nopeasti pois koska vasemman jalan akkavarpaan kynteen sattui... Jatkoa odotellessa.

Perjantaina piti uida 4 km, märkkärillä siitä 3 km, mutta itselläni veti ensimmäisellä kilometrillä niskan niin jumiin, että meinasi taju lähteä. Uin siinä pienissä pätkissä vielä pari kilometriä, mutta siihen jäi. Jotenkin oli vasen hartia jumissa, että teki moisen päänsäryn.

Lauantaina sää vaikutti häikäisevän hyvältä ja lähdin pyöräilemääm iltapäivällä 2½ h lenkkiä jälleen. Vanhaa Hämeenlinnantietä meni matka niin mukavasti, että päädyin Riihimäen ympyrään saakka ja kävin Salen vessassa. Olin aivan unohtanut, että oli myötätuuli mennessä. Vastatuuli iskikin sitten ikävästi päin näköä, kun lähdin takaisinpäin. Pienessä kippurassa väänsin sitten menemään takaisinpäin sen 32 km. Aaah miten kauheaa. Selvisin kotiin, mutta aikaa meni vähän kauemmin kuin piti. 

Hyvikään Prismassa on hyvä valikoima, kun löytyy Ironmania

Pyöräilyn päälle juoksin taas, tosin vaihteeksi 30 min. Taittamani matka hieman yllätti. 4.5 km. Alkaa lenkit venymään, niin haastavaa tehdä tässä jokin sopiva pikku lenkki. Joutuu jo juoksemaan niin "pitkän" matkaa.

Tänään lapussa luki 90 min pyöräilyä, mutta muunsin sen tunnin kevyeen palauttavaan ja kävin uimassa 2,5 km. Pitää vähän säästää itseään huomiseen juoksuun, kun tuntunut vähän jäykältä ja väsyneeltä.

Hyvältä tuntuu kaikesta huolimatta, vaikka paljon tulee tehtyäkin. Onneksi päivät piteneen niin jaksaa paremmin. Paitsi tänään, mutta se olikin se pyöräily, mikä vei mehut. Nyt nukkumaan ja toivotaan parasta huomiseen juoksuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti