sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Yksin kotona kaksin

Nyt oli vähän erilainen viikonloppu, kun teräsmies oli tiimin virkistymatkalla to-su. Piti keksiä siis tekemistä ihan keskenään ja koiran kanssa. Melko eri tavalla aktiivinen viikonloppu oli vaikka pari ekaa yötä nukutti vähän huonosti. Ensimmäisenä yönä vaan osannut nukkua kunnolla ja toisena yönä oli vähän häiriöitä ympäristöstä... Lauantai oli siis väsynyt päivä, mutta otin sen levon kannalta, enkä mennyt edes pyöräilemään. Kartutin sen sijaan kirjavarastoani uusilla fantasioilla, kun yksi kaveri lahjoitti kirjojaan muuton alta pois. Nyt pitää enää keksiä milloin ehtii lukemaan.

Perjantaina juoksin VK lenkkini ja treeni tekee näemmä tehtävänsä, kun 5 km meni 28 min ja kaiken kaikkiaan juoksin 43 min reilun 7 km keskisykkeen ollessa 160. Pahalta se tuntui, mutta ei mitenkään ylitsepääsemättömän. Kiva kuitenkin huomata, että vauhdit alkaneet kasvamaan vähitellen ja tekniikkakin paranemaan. Olen saanut askelluksen aika hyvin itseni alle ja sen kertoo sekin, että säären sisäsivut eivät kipeydy enää, kun ylivenymistä ei pääse tapahtumaan. Juoksun jälkeen huomasin vain, että ei ole mitään ruokaa! Ennen näkemätön tilanne. Piti sitten lähteä lähikauppaan koiran kanssa ja hakea pakastepizza :D Melko tymäkkä sumu tuli sitten jalkapallokentällä vastaan. Näytti siltä, että siellä olisi ollut metri lunta.
Tänään yllätin taas itseni ja lähdin polkujuoksemaan Sääksjärveä ympäri. Pari hypyn typyä (fb ryhmä) kyseli mukaan lähtijöitä ja eilen illalla päätin, että kyllä muuten menen! Lähtö oli yhdeltätoista ja taas tuli vähän kiire, kun nukuin kauemmin kuin meinasin. Heräsin seitsemältä vessaan ja silloin mietin, että tunti vielä, sitten nousen ylös ja yks kaks kello olikin jo 9:22. Kiirehän siinä hitaalle herääjälle tuli, kun piti koirakin paskattaa. Palasin myös kolme kertaa autolta takaisin, kun unohtui puolet tavaroista, vaikka niitä nyt ei paljoa edes tarvinnut...

Juoksemaan lähdettiin viiden hengen porukalla Kiljavan opistolta. Kolme typyä oli lähtenyt jo uimarannan parkkikselta, kun pari hurjaa oli käynyt ensin uimassa. Yhtä perjantaina pudonnutta autonavainta metsästettiin metsästä samalla, mutta ei sitä vaan löytynyt. Reitti oli ihan huikea maisemien ja reitinkin puolesta. Kivaa jutustelua ja rentoa juoksua. Kuuma tuli vaan, kun olin vetässyt pitkähihaisen kiireessä päälleni sen enempää asiaa ajattelematta. Matkaa järven ympäri kertyi n. 12 km ja aikaa meni vähän vajaa kaksi tuntia. Pitää mennä uudestaan oli se niin siistiä.


Etukamera ja vääristyneet värit eli sinisestä tulee violetti

Siellä se Sääksjärvi pilkottaa

Muinaisella rannalla, Yoldiameri, cool as hell
Ensi kerralla pitää ottaa GoPro päähän, kun olen niin huono ottamaan kuvia. Nautin niin siitä hetkestä, että tajuan vasta jälkeen päin, että voisi ottaa kuvia. Loppumatkasta otin nuo muutamat vauhdista.

Huominen tankotanssahtelu on vähän uhattuna, kun meinaa tulla ensi talven polttopuut :P Noh saahan siitäkin hyvää liikuntaa, kun ne kärrää liiteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti