perjantai 14. kesäkuuta 2013

Juoksu aika

Olen päättänyt nyt keskittyä parantamaan juoksemistani ja huolella. Pyöräily kun tuntuu sujuvan niin hyvin. Uimassakin pitää käydä aika ahkerasti. Kaikkea pitää siis tehdä, mutta panostan nyt juoksemiseen.

 Ei se mikään ihme ole jos ei juoksu suju, kun juoksee yhdellä jalalla :D

Palauduin aika hyvin jälleen sprintistä. Maanantaina alkoi jo olemaan vähän ylienerginen olo. Päätin kuitenkin antaa itselleni vielä lepoa ja venyttelin vain. 

Tiistaina aloin olemaan jo vähän hyperaktiivinen töissä. Menin sitten juoksemaan, kun ei satanutkaan. 8 km meni yllättävän hyvin. Sain jopa teräsmiehen sohvalta mukaani. Masentavaa juoksuseuraa vaan, kun ei sille tuu ees hiki... Ja itse puhkuu ja puhisee ja hikoilee vaatteet läpimäriksi. No mutta, pääasia että tuli juostua ja sai itsestään enemmän irti siinä seurassa. Paha tapa tuntuu olevan, että alkaa himmailemaan, kun alkaa tuntumaan vähän ikävältä. Ainoa pieni miinus oli, että sykevyöstä loppui patteri vähän puolenvälin jälkeen. En saanut loistavaa loppumatkaa ylös. Rakastan varsinkin syke dataa. Ja olisihan se ollut kiva nähdä miten se vauhtikin on kehittynyt.

Eilen kävin uimassa hyvässä seurassa Sääksin 750 m lenkin. Sujui jälleen kerran paremmin, vaikka oli kohtuu isot aallot. Kyllä sitä tuli monta kertaa yökittyä, kun vetäisi vettä keuhkoon. Ahdisti vähemmän ja sain pidettyä pään vedessä pidempään, vaikka kerran vedessä vilahti jotain ja sitten oli pakko uida rintaa hetken aikaa. Ei pidä antaa itselleen sitä mahdollisuutta, että alkaa kehittelemään kaikkea ällöttävää mistä iskee sitten se paniikki.

Huomenna jos ei sada kauheasti voisi pyöräillä. Sunnuntaina viimeistään. Uimaan menen varmasti huomenna. Maanantaina kun pitää uida HyPy cupin 1500m. Kauhea matka, toivottavasti selviän siitä.

4 kommenttia:

 1. Kyllä se uinti hyvin menee! Kahtena lenkkinä uinti helpottaa henkisesti tosi paljon :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! No huomennahan se nähdään sitten @_@

   Poista
 2. Repesin ihan täysin tolle Giffille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten myös :D Se oli jo siinä vaiheessa ratkiriemukasta, ku tajuttiin kuvista et siinä on tollanen sarja sattumalta.

   Poista