tiistai 30. kesäkuuta 2020

Lahden sprintti ja muutakin mukavaa

Nyt melkein kesälomalla ehtii taas, ehkä, kirjoittamaan. Sää on todellakin suosinut ja olen nauttinut treenaamisesta todella paljon. Ei ole ollut mitään ongelmaa, kun on vaan huolehtinut nesteytyksestä. Enkä muutenkaan kärsi lämpimästä, päinvastoin. Tuntuu, että kulkee ihan eri tavalla :D

7.6 oli vielä aika kylmä uida, mutta pikkumiestä se ei haitannut, kun vauhtiin pääsi

Sitten siihen sprinttiin. Kisa oli Lahdessa Messilässä ja paikkana aika mukava siihen reittienkin puolesta. Ja se meni yllättävän hyvin. Todella hyvin suorastaan. Uinti oli ainut mikä vähän takkusi, kun en ollut uinut pitkään aikaan ja vasen hartia ollut pahasti jumissa, edelleen. Perjantaina odottaa LPG, niin kyllä se siitä. Syy tähän taitaa olla se, tajusin siellä uidessani, että kannan Akselia aika paljon vasemmalla puolella. Yritin heti kisan jälkeen oikealla ja voi elämä se tuntui vaikealta.


Juoksin rannasta pyörälle, ei mitenkään pitkä matka, sain kaiken rutiinilla ihan kivasti vaihdettua ja sitten pyörälle. Pyöräily oli 5 km lenkkinä eli käännös 2,5 km välein. Sitä neljä kertaa. Toiseen suuntaan vastatuuli ja toiseen myötätuuli. Tuli poljettua yllättävän kovaa vastatuulesta huolimatta ja keskiwatit oli peräti 200 W :D


Juoksuun sama homma eli helposti rutiinilla. Juoksu oli sitten 2x2,5 km. Aika tasaista kevyenliikenteenväylää. Ja minä ihan oikeasti juoksin. Ei ollut tuskaa ja lyllertämistä.


Kisasta jäi todella onnistunut olo ja tein oman ennätykseni sprintillä. Vieläkin hymyilyttää, kun meni niin hyvin. Aika oli siis 1:20:05.


Niin ja uusi kisapuku oli ihan mielettömän hyvä! Se oli varmaan paras ikinä. Huubin Anemone. Lahkeet tai hihat eivät rullaantuneet märkkärin alla, se oli täysin huomaamaton koko ajan ja ne jännät röpelöt lahkeissa taisi oikeasti vähentää ilmanvastusta jaloissa, koska pyöräillessäni vastatuuleen aloin miettimään, että jalat tuntuvat omituisen kevyiltä, aivan kuin puuttuisi jotain.

Kisan jälkeen oli myös ensimmäistä kertaa lihakset väsyneemmät kuin "henki". Yleensä sprintin jälkeen ollut toisinpäin.

Pikkumiehen kanssa biitsillä

Uimassa pitäisi käydä enemmän, mutta tuntuu, että kaksi kertaa viikossa on melkein se mihin aika ja voimat riittää, ainakin nyt työn ohessa. Kesälomalla, joka alkaa keskiviikkona, tilanne on toivottavasti parempi. Viime viikolla kävin kahtena iltana Sääksissä. Aamuvuoroviikot hankaloittaa ehtimistä, kun pitäisi olla nukkumassakin ajoissa. Näin iltavuoroissa ehtii ehkä aamuisin paremmin.

Onnellista pyöräilyä

12 km juoksu 30 asteessa. Onneksi oli juotavaa tai olisi noutaja tullut jo 3 km jälkeen

Sääksissä illalla
Ensi sunnuntaina, 5.7., on meidän oma kisa Sääksissä. Olen siellä järjestämisen lisäksi kisaamassa perusmatkalla. Saa nähdä miten siitä päivästä selviää :D Olen harkinnut myös uimista ilman märkkäriä, koska vesi on sielläkin 24 asteista. Jos siitä tippuu niin laitan kyllä märkkärin, koska kangistun niin nopeasti varsinkin, jos on yhtään viileämpi päivä. Sen näkee sitten.

Ensimmäinen uinti ilman märkkäriä 27.6. illalla Sääksissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti