lauantai 6. kesäkuuta 2020

Kesä yllätti

Toukokuu meni yllättävän nopeasti ohi. En tainnut tehdä mitään nii erikoista, että olisin muistanut edes taas kirjoittaa. Nyt, kun kesä tulikin ja kisojakin niin innostuin. Ollut ehkä vähän sellainen fiilis, että mitäs tässä nyt, kun kaikki kisat siirtyi. Treenaaminen on ollut ihan vaan kivaa ja kehitystä havaittavissa, että ei sillai ole ollut kuitenkaan paljon puhuttuja motivaatio-ongelmia sen suhteen. Olin jopa ajatellut, että eipä tuonne kylmään järveenkään ole kiire. Toisin kävi :D


Ensimmäinen pyöräily Feltillä ulkona 5.5.
Se oli ihanaa, vaikka vähän viileää olikin

Neljä päivää myöhemmin laitoin jo vauhtimunankin päähän17.5. olin juuri ehtinyt pyöräillä, kun satoi aika reilusti rakeita. Olisi voinut olla vähän turhan jännä pyörälenkki muuten.

22.5. alkoi olemaan jo niin lämmin, että uskalsin vaihtaa teepaitaankin
Sama pyörän kanssa. Kesä!


Pari viikkoa sitten oli taas lepoviikko. Ainut poikkeus toukokuun treeneissä. Ehdin käymään Hyvinkään selkäklinikalla LPG:ssä pitkästä aikaa. Oli ihan mahtavaa, kun korona veti vähän kaiken jäihin. Niin kun ei varmaan keltään jäänyt huomaamatta.

Sitten, kun luuli vielä maksaneensa kaikki tämän kesän kisat niin piti ottaa vielä pari ekstraa... Lahdessa sprintti 14.6. eli reilun viikon päästä. Se ajoi järveen nyt maanantaina, kun tajusin, että holy shit kaksi viikkoa ekaan kisaan ja ei ole tullut uitua yli kahteen kuukauteen. Niin ja uusi märkkärikin vielä paketissa. Ihan unohtui. Pitää sekin vielä venyttää toimivaksi ennen kisaa.

1.6. tämän vuoden avovesikausi korkattu, vähän ahdisti mennä kylmään veteenToinen kisa on sitten Kangasalla 8.8. puolikas. Pitäähän sitä nyt yksi puolikas edes kesään saada. Kuusijärven SM-sprintti siirrettiin elokuun puoleenväliin, että onhan sekin. Harkitsen vielä vakavasti Sääksin omien kisojen perusmatkaa. Riippuu vaan vähän siitä miten saadaan järjestäviä osapuolia sinne, että pystynkö irtoamaan kisaan. Toivottavasti :D Kerta se olisi ensimmäinen siinä kisassa. Tähän asti olen tyytynyt vain järjestämään.

Nyt vain jännityksellä odotan Lahden sprinttiä viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti