maanantai 7. maaliskuuta 2016

Hiihdetty ja GoExpottu

Näin sitä on lepuutettu polvea juoksusta, mutta ei ole ainakaan parantunut hiihtämällä. Kai se on vaan mentävä näyttämään sitä lääkärille, että ei putoa pois tms.

Torstaina uidessa otin varovaisesti, kun oli ohjelmassa vähän enemmän potkuja. No, melkein tuntui, että olisi auttanut, eikä ainakaan kipeämmäksi tullut. 

Perjantaina aamulla oli vasen hartia vaihteeksi ihan jumissa nukkumisesta. En uskaltanut päätä kääntää, kun tuntui, että kramppaisi. Laitoin siihenkin Voltarenia ja toivoin sen helpottavan iltaan mennessä. Iltapäivällä töiden jälkeen kävin pyörähtämässä nopeasti GoExpossa, nähtiin Ninnin kanssa ja vähän tutkittiin tarjontaa. Messuilla ei ollut vielä ruuhkaa, mutta jäi vähän autio fiilis... Eli ihan kuin olisi ollut näytteilleasettajia vähemmän kuin ennen. 


Perjantai näkymä


Herkulliset värit

Vantaalle sentään pääsen

No hartia ei parantunut päivän aikana, joten jäi uimatta. Hitusen harmitti... Otin sitten kaiken hyödyn irti ja nukuin, kun kerta väsytti.

Harkitsin messuille menemistä myös lauantaina, mutta otin ja hiihdin kolme tuntia, niin ei sitten oikein enää ehtinyt, kun kaupassakin piti käydä. Ei siinä hiihtämisessä muuten mitään, mutta veivasin sen kolme tuntia 1.5 km lenkkiä siinä puiston keskellä :D Kai tämä treenaaminen tekee vähän sekopääksi, mutta se meni ihan mukavasti. Ajaahan sitä pyörälläkin paikallaan monta tuntia ja sahaa 25 m allastakin edes takaisin monen kilometrin edestä. Ja rakot kantapäissä.

Sunnuntaina tuli sitten lähdettyä sinne GoExpoon kunnolla. Kauramoottorinkin oli siellä odottamassa ja pällisteltiin asioita vähän aikaa yhdessä. Olihan siellä juttuja, mutta paljon vähemmän taas kuin aikaisemmin. Tuli vähän sellainen olo, että onko siellä enää mitään ensi vuonna...  Viides vuosi kuitenkin putkeen, kun käyn kyseisillä messuilla ja köyhemmäksi vaan tuntuu käyvän. Olisin voinut ostaa uudet footbalance pohjalliset, mutta en löytänyt ainakaan kojua. Eli ei kai ollutkaan siellä. Teetä sentään ostin. Siihen jäi messuostokset...

Olipas hassu pyörä

Nyt oli jännää kamaa, ehkä sitä joisi/söisi, kun makuun tottuu

Maukkaan värinen

Kullitettu Jopo, höhöEi nyt sentään ihan kuraa kaikki ollut, kun oli siellä kivojakin juttuja. Maistoin ihan maukkaan makuista funktionaalista juomaa eli voisi sanoa terveellistä limun korviketta. Ihan oikeasti hyvää. Nimeltänsä Doubdle. Sitten oli kypärä, jossa oli vilkut, kaijuttimet ja mikki. Melko vaikuttava. Se oli taas Livall.

Terveys limpparia nam
Vilkut ja kaikki kypäriä
 
Itsehän haluaisin jonkun tuollaisen, mutta kun ovat aina liian pieniä
Illalla piti mennä vielä hiihtämään... Hullulla on halvat huvit. Suksi ei luistanut, kun oli alkanut suojaamaan ja satoi räntää. Eli olosuhteet olivat aika kamalat, mutta silti runttasin puolitoista tuntia, kun olin niin päättänyt. Onneksi hiihdin sen kolmen tunnin setin lauantaina. 


Tulipahan hiihdettyä taas

Tais riittää hiihtäminen tälle talvelle
Niin... Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, kun menin vaan sitkeästi samoilla sukilla, vaikka olivat havaittu huonoksi yhdistelmäksi noiden monojen kanssa. Laastari ei ihan kauheasti lämmittänyt... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti