maanantai 21. heinäkuuta 2014

Lomatohinaa

On se reissaaminen mukavaa, mutta on se mukavaa päästä kotiinkin ja omaan sänkyyn nukkumaan. Kuulostaa siltä, että olisi ollut kuukauden poissa, mutta nythän oli kyse vain neljästä yöstä :D Taidan vaan viihtyä niin hyvin täällä omassa valtakunnassa.

Keskiviikkona mentiin Nokialle ja ajettiin tulevaa pyöräreittiäni. Aika moisia mäkiäkin luvassa ja mahtavia maisemia. Reitti muuttui sen verran alkuperäisestä suunnitelmasta, että Lempäälästä Ideaparkin kohdalta lähdenkin oikean sijasta vasemmalle ja tähtään tielle 3022. Sieltä kaipaan myös vähän vetoapua, että jaksan vääntään loppuun asti eli siis innokkaita pyöräilijöitä kaivataan mukaan! Matkan meinasin taivaltaa ensi viikonloppuna. Ehkä lauantaina tai sunnuntaina. En tiiä oikeen vielä, kun Kaukajärven yliuintikin kiinnostaisi...

Jätettiin samalla Eetu koira hoitoon teräsmiehen vanhemmille. Koira vaikutti oikein tyytyväiseltä, kun pääsi pitkästä aikaa hemmotteluhoitoon. Siinä jotain sen tavaroista selitettiin ja nostettiin autovaljaat, niin kaveri pakeni paikalta piiloon :D Selvästikään ei halunnut edes nähdä niitä. 


Oli pikku ukkonenkin keskiviikko iltana
Torstaina shoppailtiin ja ostin vihdoin Giron Air Attackin Suomen urheilupyörältä. Ostin myös sen geeliboxin, vai mikä se nyt on, pyörään. Myös hiilidioksidi patruunoita tarttui matkaan ja pari geeliä maisteltavaksi. Illalla menin Jaanaban ja kumppaneiden kanssa uimaan juurikin tuonne mainitsemaani Kaukajärveen ja kuultiin yliuinti tapahtumastakin. Uitiin rauhallisesti puolisen tuntia, kun muut valmistautuivat kisaamaan lauantaina ja minä perjantaina. 
Me uimarit. Kuva Timo Kananoja
Uinnin jälkeen mentiin sitten syömään Tampereelle Plevnaan. Oli herkkua ja maha oli sitten niin täynnä, kun piti vielä puntutua rommisiirappi lätyt napaan jälkkäriks. Oli vielä niin kaunis ja lämmin ilta niin sanoin veljeksille, että käppäilläämpäs ympäriinsä, että ei tukehdu täyteen vatsaansa. Tammerfestit olivat käynnissä, joten väkeä oli ja hyvä meininki.

Muutama lukko

Jollain oli ollut eriävä mielipide paikasta
OOÄMGEE

Nykyään hengevaaralliseksi luokiteltava rengaskeinu. Ihan paras ^_^

Karvakorvat

Kunnon temppurata
Taisin vaan olla liian iso siihen :'(
Ei oikeen jaksanut nostaa itseään kymmentä kertaa
Melkoinen varkauden esto systeemi :D
Perjantaina mentiin Keski-Suomeen ja Keuruulle, kun oli juoksua luvassa Keuruun yömaratonin merkeissä, joka järjestettiin toista kertaa. Osallistujia oli joku reipas neljäsataa. Vaihtoehtoina oli vartti-, puoli- ja täysmaraton. Eri matkalaiset erotettiin kätevästi erivärisillä numerolapuilla. Varttimatkalaisilla valkoinen, puolikkaan menijöillä keltainen ja täyden matkan hurjilla oranssi. Ilma oli vielä illallakin kahdeksan aikaan, kun oli startti, kuuman kostea. 

Pönötän

Alkulämpöä, vaikka olikin jo melkein hiki

Lähtökuopissa

Oman kierrokseni puolivälissä

Maalissa ihan finaalissa
Juoksureitti oli upea ja kannustus oli kuin Joroisilla. Ihmiset olivat talojen pihoissa ja tien varressa katsomassa ja kannustamassa. Mahtava meininki. Sain juostua ihan hyvän treenin tästä, mutta alle tuntiin en päässyt ja se vähän harmitti kuitenkin. No kovempaa en olisi päässyt. Tuntui vähän, että kuumuus ja kosteus vähän löi kapuloita rattaisiin. Keskisyke olikin melko kova 166 ja maksimi 182, keskinopeus 6:08 min/km aika 1h5min. Aika tasaista vauhita sain pidettyä koko lenkin ja Newtoneilla on todella hyvä juosta, mutta juoksuni ei ole vielä lähelläkään hyvää. Pitää siis vaan jatkaa harjoituksia.

Lauantaina käytiin Keuruun markkinoilla. Edellisestä kerrasta oli päässyt vierähtämään varmaan 10 vuotta, kun olen käynyt siellä. Pitihän sitä mennä katsomaan Stunt Freaksien showta siellä. Aika hurjia jätkiä :D
Illalla mentiin sitten luonnon rauhaan. Pukkasi taas ukkosta ja sen jälkeen ilma viileni sen verran, että järvessä oli lämpimämpää vettä kuin ilma. Vähän siinä oli varpaat kohmeessa, kun kävelin ympäriinsä paljain jaloin ja keksin mennä lämmittelemään järveen :D Hassua, että kerrankin näin päin. Saunasta mentiin tietty uimaan, mutta ei sitä kauhean virkistäväksi voinut sanoa, mutta en valita. Kivaa oli :)

Illalla, kun ilmaa lämpimämpi vesi höyryää

Aamulla
Eilen päästiin kotiin ja odotin onko ukkosmyrskyt tuhonneet takapihan kukat, mutta eihän täällä meidän aurinkorannassa ollut satanut kuin ihan vähän. Nyt alkaa toinen lomaviikko ja pitää häärätä kotona kaikkea. Varmaan vähän jotain treeniäkin pitää keksiä, vaikka ei tuolla helteessä huvita hirveästi hikoilla. Rannalle voisi ainakin mennä... ;) 

Ai niin se täytyy sanoa tästä uudesta kellosta eli V800, että akun kestossa ei ole valittamista. Viikon meni ilman latauksia ja ei ollut vielä lopussa, kun eilen lykkäsin laturiin.

2 kommenttia:

 1. Hienoja maisemakuvia. Hei tuu sinne Kaukajärven yliuintiin jos suinkin ehdit. Mää meen ja härre kans, ainakin. =)

  Hyvä juoksu sulla ollut kuitenkin. Mulla kans opeteltavaa juoksussa riittää, mutta se on ihan kivaa varsinkin kun tajuaa oppineensa jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oon ehkä oppinu vähitellen ajatteleen bloginkin kannalta, ni tulee otettua kuvia. Tuun jos vaan jaksan ja teräsmieskin varmaan lähtee uimaan.

   Se siinä varmaan onkin kaiken tuskan keskellä, ku saa niitä ahaa elämyksiä, ni jaksaa jatkaa :)

   Poista