keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Muut menee Joroisille, mä meen Keuruulle

Pakko myöntää, että on vähän ulkopuolinen olo, kun kaikki muut taitavat olla Joroisilla. Itsehän olen vähän tällainen vastarannan kiiski, niin ei voi mennä sinne missä on kaikki muutkin... :D No kyllä sitä ehtii sinne. Ensi kesänä olisi tarkoitus kokeilla puolikasta itsekin, niin sitten. Ajattelinkin, että nyt tämän loman pyhittää lähinnä lomailuun ja ensi kesänä sitten taas voi stressata kisoja.

Aika moista haipakkaa päivät menevät näin lomallakin. Ei ole vielä ainakaan, kolmas päivä vasta menossa, tylsää tullut. Säät ovat suosineet aika hyvin, tänään näyttäisi vähän sateiselta, mutta ei sekään menoa haittaa ja lähdetään landelle katsomaan miltä siellä näyttää.

Sunnuntaina mentiin meidän "salarannalle" Espoon Saarijärvelle. Siellä saa olla ainakin ihan rauhassa luonnon helmassa. Rantaa siinä ei ole, vain kallio suoraan veteen ja siitä 5-6 m pohjaan. Vesi oli lämmintä ja ilma myös. Alunperin oli suunnitelmissa lähteä kävelemään kotona viereiselle vaellusreitille, mutta oli niin lämmin, että koira olisi tukehtunut matkalla. Nyt se sai uida ihan huolella ja "pelastaa" meitä vedestä :D Blogin tämänkertainen kuvasaalis onkin sitten melkein yksinomaan tältä retkeltä.
Siellä oli kuikka poikaset selässä, taitaa olla tuo pieni piste keskellä kuvaa :D
Maanantaina kävin uimassa keskellä päivää. Sekin on tosiaan lomalla siistiä, että voi tehdä treenitkin vaikka keskellä päivää! Uskomatonta, mutta totta. Tällä kertaa muistin laittaa uuteen ja upeaan kelloon GPSän päälle, mutta kotona nauroin sen piirtämää reittiä. Näytti lähinnä siltä, että olisin ollut todella kännissä :'D Oli se kuitenkin matkan saanut mitattua melko oikein koukeroista huolimatta. Vertasin vaan lukemaa kaverin Garminin matkaan.

Eilen kevyt pyöräily, kello oli asiasta taas eri mieltä, 40 km. Keskisyke oli vain 134, mutta harjoituskuormitus sai luokituksen rankka. Ehkä se sitten oli :) Täytyy nyt koittaa uskoa vekotinta, jos siitä olisi vaikka hyötyä. Eli tämä päivä lepoa, kun oli jo hierontakin.

Loppuun vielä kuva bussipysäkiltä asiasta, josta pahoitan mieleni kerta toisensa jälkeen. HYI! Pysäkille oli ilmeisesti tyhjätty roskat autosta. Suututtaa tuollainen välinpitämättömyys >< Roskikset on keksitty, mutta ei ollut juuri tuossa, niin piti sitten heittää maahan.
 
:(
Nyt pitää pakata ja lähdetään matkaan. Ajetaan Nokialle ja tarkastetaan samalla suunnittelemani pyöräreitti sinne eli tietä 130 pitkin. Huomenna varmaan suunta kohti Haapamäkeä ja perjantana repäisen taas ja menen Keuruun yömaratonille juoksemaan varttimatkan. Kaveri ehdotti sitä ja olin, et why not, ei pitäisi tuntua enää missään :D Eipä... 

Lauantaina, kun muut huhkivat Joroisilla, minä taidan hengata Keuruun markkinoilla piiiiitkästä aikaa. Pyörä on tosin siellä menossa mukana, vaikka itse en ole :D Tsemppiä kaikille kisaaville sinne.

4 kommenttia:

  1. Koiranne on hauskan näköinen pötkylä. =D

    VastaaPoista
  2. Lauran lentävä ja upean näköinen pyörä starttaa Joroisilla numerolla 694. Lainakuski taitaa olla hieman rauhallisempivauhtinen kuin omistaja ;-).

    VastaaPoista