keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Uudet vermeet

Nyt ne uudet seuravaatteet tuli vihdoin, tai oli tullut jo aikaisemmin, mutta eilen niitä jaeltiin. Naisten vaatteet herättivät pientä hilpeyttä melko pienellä olemuksellaan. Niitä oltiinkin ensin luultu lasten vaatteiksi. 

Avatessa omani totesin ensimmäisenä "ootteks te tosissanne?". Paita ja haalari näyttivät molemmat siltä, että ne olisivat jollekin 10v lapselle :D Paita meni kyllä ihan nätisti päälle ja istui oikein mukavasti. Ehkä aavistuksen lyhyt edestä, mutta ei se haittaa varsinkin, jos on trihaalari alla.











































Kaheli kuvakollaasi, mutta olkoot ja toinen on tulossa. Haalari oli epätodellisen näköinen suoraan pussista otettuan. Se oli pieni. Ensimmäisellä pukemisyrityksellä luovutin, koska pelkäsin rikkovani sen. Se jäi kiinni puoleen väliin reisiä. Sitten sisuunnuin ja kiskoin sen päälleni toisella kerralla, koska luotin siihen, että se joustaa tarpeeksi. Se menikin sitten yllättävän helposti, kun olin saanut sen mightyassini yli. Ja se oli ihan mielettömän hyvä. Istui kuin toinen iho. Hassua, että sellaisen surkean kokoisen vaatekappaleen sai venytettyä päälleen. Kävin uimassa se päällä ja tykkään. Näitä nähdään kesällä kisoissa aivan varmasti, varsinkin haalaria.









































Positiivisena sanottakoon vielä haalarista sen todella tukeva materiaali. Sen takia se varmaan näyttikin niin snadilta uutena ja näyttää kyllä vieläkin, mutta päällä se on hyvä. Ei pääse läskit hölskymään... Tällaisena melko tissevänä tuli ensimmäistä kertaa sellainen fiilis, että melko tukeva. En kyllä silti lähde mihinkään ilman urheiluliivejä. Edessä olevan vetoketjun kun vielä aukaisi, niin sai aika moista tyttökalenteri matskua :D Onneksi tuskin tulee tehtyä venäläistä luistelijaa ja unohdettua, että alla ei olenkaan mitään...

Värit, logot, matsku tykkään kaikista. Ihan mahtavaa, koska muita ei minulla vielä ollutkaan. Pääsevät varmasti kovaan käyttöön. Pitäisi kyllä vähän saada tiputettua painoa, on muuten tuo haalari vähän turhan kovilla, on sen verran pinkeä. Ei mikään jousta loputtomiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti