torstai 10. huhtikuuta 2014

Lomalle

Alkoihan se lomakin vihdoin. Olen niiiiin väsynyt ja jotenkin ihan tukossa. Omegawave antanut ihan ok lukemaa, mutta kehon vastaanottavaisuus ollut vähän alavireinen jo jonkun aikaa. Veikkaan, että se on vain puhdasta väsymystä. 

Tiistaina ollut tämän viikon ainut urheilullinen päivä tähän mennessä. Ensin oli töiden jälkeen fustra, joka meni jumiutunutta yläkroppaa aukoessa. Lankku ei onnistunut kauhean hyvin, kun hartiat oli hetkessä ihan tulessa. Oikean puolen hartia oli vähän parempi sen tunnin jälkeen, joka on ottanut itseensä ilmeisesti lauantain pyöräilystä. Illalla vedin venyttelyn ja lihaskunnon ja sielläkin huomasin, kun nostelin kilon painoja suorin käsin eteen ja sivuille, että hetkessä veti ihan voimattomaksi. 

Otin märkäpuvun mukaan uintiin ja uin sillä pitkästä aikaa kunnolla. Puku päällä saan näemmä vedot paremmin kylkiin kuin ilman. En jaksanut uida kuin puoli tuntia ja loppu aika meni vähän lätistessä. Enkä tehnyt muuta kuin vain uin ajattelematta sen ihmeemmin. Kai siinä tuli kilometrin verran läiskittyä.

Olin ajatellut tekeväni 3 min testin vielä wattbikella, mutta ei ole oikein lähtenyt. Teen sen loman loppu puolella sitten. Nyt ei ole meinaan tuntunut yhtään siltä, että tekisi mieli hikoilla yhtään.

Tänään sitten viikoksi Malagan auringon alle. Märkkärin ja lenkkarit otan mukaan, että vähän voin käydä kevyesti kellumassa meressä ja pikkasen hölkötellä. Kotiuduttua alkaa jonkunlainen uusi tiukka setti sprinttiä varten. 

Palataan asiaan joskus viikon päästä :) Ja hyvää pääsiäistä jo tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti