maanantai 29. helmikuuta 2016

Lippuarvonta GoExpoon

Nyt olisi viimehetken arvontaa GoExpon lippupaketista! Tämä on tällainen 24 h juttu, että ehtivät vielä perillekin ennen perjantaita.Ei tarvitse kuin kommentoida miksi mielii messuille. Ei tarvitse olla mikään kauhean filosofinen vastaus ja kaikki ovat oikeita. Itse menen tsekkailemaan mitä uutta on tuloillaan eli uusimmat trendit, koska olenhan niin muodin huipulla, kiva nähdä tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.

Liput arvon huomenna klo 18:00 eli siihen asti on aikaa kommentoida. Kommentointiin et tarvitse blogger tunnusta. Ilmoitan voittajalle välittömästi, että saan liput keskiviikkona postiin ja toivon voittajalta nopeaa reagointia osoitteen toimittamisen suhteen :) Tietysti jos osuu tähän lähialueelle, niin voin toimittaa liput pienellä varauksella käteenkin.

Onnea arvontaan!

10 kommenttia:

 1. Kyllä pyörät ja siihen liittyvä kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. No tietty koska uus fillari ja maantiemaailma edessä! Siks megainto päästä kattoo mitä kaikkee härpäkettä ja tapahtumaa/kisaa olis tarjolla kesäks :)

  VastaaPoista
 3. Jos juoksuun löytys kenkä hommeleita. Samallahan siellä käy kattomassa sen hevoshomman, vaikka en tiedä onko siellä Monteen mitään. ;)
  Ukko kulta sinne enemmän on lähtemässä, se pyöräilyn ja triatlon sitä taas kiinnostaa.

  VastaaPoista
 4. Katselemaan pyöriä ja haaveilemaan vuorista :)

  VastaaPoista
 5. Katselemaan pyöriä ja haaveilemaan vuorista :)

  VastaaPoista
 6. Aloitteleva triathlonisti sekä pitkänlinjan esteratsastaja toivoisi pääsevänsä fiilistelemään uusia tuotteta GoExpoon ja vanhoja tuttuja Horse puolelle :)

  VastaaPoista
 7. Huh, näistä tulisi varmaan kalliit messut, mutta uusia varusteita pitäisi päästä katselemaan...

  VastaaPoista
 8. Hevospuoli on kiinnostuksen kohteena :)

  VastaaPoista
 9. Liput on arvottu ja voittajalle ilmoitettu. Teräsmies hoiti arvonnan, sillä aikaa kun poljin päivän treenejä, insinöörimäisellä tarkkuudella ja arpoi voittajan randomgeneraattorilla. Jokaisella oli järjestysnumero kommentoinnin perusteella ja huomioitiin myös instan ja fb kommentit. Onnea onnekkaalle! Toivottavasti nähdään meissuilla ja vaikka minä puusilmä en ketään nääkään, niin tulkaa toki moikkaamaan, jos minut keksitte väkijoukosta :)

  VastaaPoista