keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kehonhuolto Jumissa

Nyt on julkistuksen paikka. Ensimmäinen virallinen yhteistyökumppanini :) Ja sehän on jo otsikostakin tuttu Kehonhuolto Jumissa. Olen käynyt heidän taitavien hierojien käsittelyssä jo 2½ vuotta, jos nyt osaan enää oikein laskea. Toimipisteet löytyvät Riihimäeltä ja Hyvinkäältä. Itse olen yhtä kertaa lukuunottamatta, josta ei ole kauan, käynyt Hyvinkäällä kaikki kerrat. Riihimäen toimipisteeltä löytyy myös suolahuone.
"Suolahuone hoito on luonnonmukainen hoitokeino esim. hengitystie-. ja iho-ongelmien hoidossa, sekä immuniteettiä vahvistavana ennaltaehkäisynä."
Itse en ole, vielä, kokeillut, mutta ihan mielenkiintoinen on ja pitäisi kokeilla. Voisi auttaa varsinkin näin talvella, kun nenä vuotaa kuivan ilman takia turhan usein verta ja huonolle ihollenikin tekisi varmasti hyvää.

Hierontavaihtoehtoja on paljon, mutta itse olen pitäytynyt 75 min hieronnassa. Välillä kyllä tuntuu, että ei tahdo riittää sekään, kun on oikein kunnolla juntturassa. Pääsen kokeilemaan tuota sivulla mainittua Neurosonic-rentoutusmenetelmää ja siitä kerron sitten ihan omana juttunaan. Hieronnan lisäksi on myös kuivakuppausta ja lämpöhoitoa. Hierojat tekevät myös kotikäyntejä :)

Lisäpalveluista löytyy kinesioteippausta, vauvahierontaa, venyttelyjä ja kehon mittauksia. Kehonhuoltopäiviäkin on joista ilmoitetaan asiakkaille erikseen
"Kehonhuoltopäiviä eri teemoin missä mukana luentoja mm. kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien eri asioiden / ilmiöiden ympärillä. "
Löytyyhän sieltä ihan kunnon hemmotteluakin :) Noita meikäläisen hierontaelämyksiä, kun ei voi oikein kutsua hemmotteluksi, mutta se onkin itse aiheutettua :D Hemmotteluhieronnassa varmasti nauttisin itsekin. Kauneudenhoitopalveluissa valikoimaa löytyy monenlaisina hoitoina. Ruiskurusketusta voisi kokeilla, kun on niin kalman kalpea talven jäljiltä...

Kehonhuolto Jumissa tarjoaa myös yrityksille palveluita ja ryhmille erikoisiltoja. Mielestäni yritykset saisivat panostaa entistä enemmän työntekijöiden hyvinvointiin ja ongelmien ennaltaehkäisyyn. Olisi varmasti halvempaa niin päin, kun maksaa sairaslomia ym. kropan hajotessa mm. istumisen takia.

Pääsen taas ensi keskiviikkona "hemmoteltavaksi". Odotan sitä oikeasti aina, koska olo on huomattavasti vetreämpi ja parempi hieronnan jälkeen. Kannattaa käydä tutustumassa sivuihin ja miksei palveluihinkin :) Suosittelen itse ainakin lämpimästi.

Siellä sitä itseaiheutettua kipua kärsimässä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti