maanantai 24. elokuuta 2015

Vähän kun vielä jaksaa

En tiedä alkaako olemaan taas väsymystä treenaamiseen vai ylipäätään, mutta tahtoo taas vähän tahti hyytyä loppua kohden. Ei sillä, että enää pystyisi ihmeitä tekemään kunnolleen. Rennosti vaan loppuun.

Viime viikolla maanantai meni toipuessa sunnuntain juoksuyrityksestä. Imeytymisongelmien takia olo aavistuksen darran kaltainen olo ja tuntui, että sisäelimet olisivat kuivuneet toisiinsa kiinni. Olo alkoi helpottamaan, kun pääsi syömään töissä. En kyllä yritä toista kertaa ruuan päälle tuollaista juoksemista, vaikka järkikin sen sanoo... Niinpä tiistainakin jätin vielä suuremmat urheilut ja päädyin jälleen venyttelemään ja rullailemaan.

Keskiviikkona oli pakko päästä pyöräilemään. Päätin yhdistää kaikki pienemmät pätkät lenkuroistani ja kuvittelin, että siitä tulisi joku ~40 km. Ei aivan. Tulikin vähän reilu 57 km matkaa, mutta kivaa oli ja jalat oli aika hyväntuntuiset sen jälkeen, kun olin koittanut polkea kaikki mäet ylös mahdollisimman kovaa. Kaikinpuolin ihan loistava lenkki, mutta meni vähän myöhään, niin ei se unikaan meinannut tulla sitten.

Torstaina kävin ihan illalla vetäisemässä taas kilsan lenkin järvessä. Ihana uida auringon laskiessa. Alkaa vihdoinkin taas löytymään tatsi uimiseen, koska en ole oikeasti vaan jotenkin uskaltanut sen kesäkuun tapaturman jälkeen oikein uida. Ei vaan vauhdit oikein ole kevään tasolla vieläkään... Mistä lie johtuu.

Auringonlasku perjantaina duunin bilepartsilta

Perjantaina oli duunikaverin läksiäiset, niin meni ihan humputteluksi ja lauantaina olin sitten väsynyt, en darrainen onneksi, ja koira piti viedä hoitoon, että jäi urheilut urheilematta. En potenut huonoa omaatuntoa, koska olo oli niin juminen ja väsynyt. 

Biitsillä

Sunnuntaina oli sitten parempi fiilis ja ihanaa säätä, kun vielä pari päivää kestää, niin lähdettiin rannalle. Kilsan uiminen ja sitten kesästä nauttimista pari tuntia. Juoksin vielä kotiin 12.5 km, niin oli hyvä päivä. Juoksukin alkaa kulkemaan ihan uusissa sfääreissä itselleni. Kohta saan juostua sen 10 km ihan rennosti hölkötellen alle tuntiin. Ihan ei vielä mene, mutta ei se ole enää sekään kaukana :)

Juosten kotiin

Viimeinen viikko tätä kautta pyörähtää käyntiin ja toivottavasti selviän loppuun ehjänä. Kolmen kuukauden jotain-ihan-muuta jakso alkaa olemaan sekin jo katsottu ja odotan innoissani vaihtelua laji repertuaariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti