torstai 27. elokuuta 2015

Shoppailua

Pitää alkaa näin syksyn ja offseasonin kynnyksellä taas katselemaan kamojaan, urheilu ja normaali, mitä on taas käytetty puhki ja mitä kenties tarvitsee uutta. Nyt varsinkin, kun olen huomaamattani kutistunut jonkun verran. Viime aikoina tavallisten ns. arkivaatteiden ja kenkien ostelu on jäänyt hämmentävän vähälle. Toisaalta ei se haittaa, kun kyllä tuolla niitä rättejä piisaa. Pitää yrittää käyttää vanhat loppuun, ennen kuin viitsii ostaa uusia tilalle. Housuista minulla on aina pulaa, kun ei nuo reiden ja perä oikein tahdo istua mihinkään ja en ala kulkemaan missään trikoissa.

Sainkin nyt loistavan tilaisuuden tutustua palveluun nimeltänsä Ostohyvitys, joka on vähän kuin bonuskortti systeemi eli saat bonusta eri verkkokaupoista ja bonukset tulee sitten ihan puhtaana rahana, jotka voit sitten siirtää tilillesi. Laitoinkin heti tilausta vetämään wigglelle ja ostin Oakleyn talvitakin ja pyöräkenkien suojat. Homma toimi ja oli todella näppärä. Ehkä uskaltaudun vihdoinkin shoppailemaan enemmän netistä vaatteita ja muutakin tämän myötä. Hotellikin tuli varattua Turusta yhdeksi yöksi Ahvenanmaan retkeä varten tätä kautta.

Uusi talvitakki Oakleylta, salama näyttää typerältä, mutta oli niin musta takki :D


Varpaat lämpöisinä syksyyn


Linkki, joka löytyy myös ylempää, tarjoaa halukkaille 5€ aloitusbonuksen, kun liittyy sitä kautta. Totesin itsekseni pitkän tutkiskelun jälkeen, epäilevänä luonteena lopulta, että miksipä ei. Eihän tästä ole kuin hyötyä itselleni ja senpä tähden lähdin tähän mukaan, kun Minna ehdotti asiaa. Eli pari triathlonistia suosittelee lämpimästi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti