tiistai 31. maaliskuuta 2015

Mikä se kesällä odottaa

Ei ole oikein treenit kulkeneet, enkä enää yhtään ihmettele miksi. Torstaina baletista meinannut tulla mitään, kun ei vain tahtonu löytyä oikein edes lihaksia tai ne eivät totelleet. Uidessa perjantaina ja sunnuntaina syke vaan nousi, vaikka koitti uida miten rauhallisesti tahansa ja lauantain 100 min wattbike sessiossa alkoi tunnin kohdalla särkemään etureisiä. 

Olin havainnut, että lihasjumit vaivaavat, mutta en ollut jotenkin oikein ymmärtänyt tilanteen ns. vakavuutta. Venyttelyllä ja rullailulla ei saanut kuin hetken helpotuksen. Luojan kiitos eilen oli liian pitkästä aikaa hieronta. Olin oikeasti niin tönkkö, että selkää särki ja sitä myöten päätä ja tästä johtuen nukkuminenkin oli hankalaa. Toisin sanoen eläminen oli aika mahdotonta ja olin pahalla tuulellakin.

Lupasin itselleni, että en enää IKINÄ unohda varata hierontaa ajoissa. Jotenkin oli viime kuussa niin kiire, että silloin kun muistin katsoa, ei sopivia aikoja ollut ja unohdin asian. Olisi pitänyt päästä hierottavaksi jo pari viikko sitten, että tilanne ei olisi päässyt tähän pisteeseen.

Tuska hierottaessa ja ennen kaikkea hävyttömän hyvä olo hieronnan jälkeen, sai omantunnon soimaamaan itseäni unohtamisesta. Pahimman luokan itsensä laiminlyöntiä. Varasinkin jo pari seuraavaa hierontaa jo valmiiksi, että ei pääse unohtumaan ja sain sopivat ajat.

Nyt ei särje mitään paikkaa, nukuin todella hyvin ja lihaksetkin löytyvät, että ei ole vaan yksi tönkkö köntti. Tästä voikin jatkaa hyvillä mielin paria kevyttä viikkoa testeineen, että voikin sitten alkaa taas rääkkäämään itseään kohti puolikasta.

Ensi kesän kisat on nyt päätetty omalta osaltani ja ne ovat seuraavat:
 • Kuusijärvellä Vantaa Triathlon sprintti 6.6.
 • Himoksella SM-sprintti 13.6.
 • Sastamalassa puolenmatkan triathlon 5.7.
 • Lahdessa perusmatka 1.8
 • Ahvenanmaalla puolikas ja kilpailen paikasta Escape from Alcatraz 2016-tapahtumaan 29.8. 
Kuinka ollakaan taas viisi kisaa kesälle. Keuruun yömaratonin puolikasta harkitsen ja koko maratonin voisi kipaista Vantaalla. Jos sitä vielä pyöräilisi Nokialta Nurmijärvelle päin vaihteeksi, kun se oli niin kivaa. Toivottavasti ehtii kaiken mitä haluaa. 

Teräsmiehen arkistojen helmiä :D Pitää vaan patterit vaihtaa ;)

2 kommenttia:

 1. Lihashuoltoa ei kannata unohtaa; kroppa kyllä muistuttaa siitä, mutta silloin alkaa olla jo melkoiset jumitukset, että on työn ja tuskan takana saada ne auki :) Kesä kuulostaa mielenkiintoiselta. Tsemppiä koitoksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se vaan näin on ja kun kovaa treenaa, niin ei sitä hierontaakaan voi unohtaa :P

   Poista