maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Tämä kauan odotettu miniloma oli ihan paikallaan. Joka yö tullut nukuttua paljon ja tämä ei olisi onnistunut viikonlopussa, koska vasta sunnuntaina alkoi olemaan levännyt olo. Nyt on saanut ladata akut loppurutistusta varten ennen kisoja. Kesästä on tulossa niin mahtava, että en malttaisi odottaa!

Viime viikolla kävin keskiviikkona uimassa ja torstaina tanssimassa. Molemmat sujuivat hyvin vaihteeksi. Baletista tuli taas varpaat niin kipeiksi, että vitsailin tunnin lopuksi, kun alettiin ottamaan tossuja pois, että uskaltaakohan sitä ottaa tossut pois, kun tuntuu siltä, että varpaat jää tossuihin. Onhan tuossa hieman eroa syksyiseen, kun vietettiin toissulla noin 15-20 min ja nyt menee 50 min. Hienoinen ero. Illalla koitin jääkylpyä jaloille ja se ei aihettanut mielestäni kuin suunnattomat tuskat... Saattaahan se olla, että nyt ei varpaat ole ehkä ihan niin kipeät...?

Ei ollut isompaa ämpäriä

Baletin jälkeen menin sujuvasti tankotanssiin ja tajusin vasta tunnin alkaessa, että nyt siellä on opettamassa joku ulkomaalainen pro. Tuli vähän pelko perseeseen, että mites tästä nyt selvitään. Olin kyllä lukenut tanssikoulun facebook statuksen asiasta, mutta jotenki en sisäistänyt sitä... Tunti oli kuitenkin ihan mahtava, vaikkakin todella haastava. Opettaja oli muistaakseni portugalilainen ja taisi olla kumista. Niin notkea hän oli. Siinä sitä sitten rautakankena koitin taivutella :D Hän muistutti mm. hengityksen tärkeydestä liikkeiden apuna. Eihän sitä mitään saa tehtyä jos vaan koittaa henkeä pidätellen pingertää.

Perjantai ja lauantai meni sitten puuhastellessa ihan kaikkea muuta. Sunnuntaina käytiin toteamassa American car show vähän kuivahtaneeksi esim parin vuoden takaiseen verrattuna, kun ollaan viimeksi käyty. 

Oli löytynyt Opelillekin kerrankin hyötykäyttöä :D

Tosin, jos vesi ei pysy ulkona, niin miten se pysyy sisällä.

Illalla otin lämmöiksi dynaamiset venyttelyt ja polkaisin wattbikell 3 min testin. WOAAAH! 20 W parani syksyisestä minuutin maksimi teho. Eli nyt on 268 W.

Tänä aamuna sitten pyöräilyn huomasi jaloissa aika tukevasti. Selvästi annoin kaikkeni. Lähdin kuitenkin uimaan 4 km uinnit. Hyvin kulki ainakin siihen asti, kun Hanna-Maria Seppälä tuli viereiselle radalle :D Tuli vähän sellainen fiilis, että enhän mä liiku mihinkään. Toinen on kuin kala vedessä. Yllättäen. Ei siinä auttanut kuin jatkaa leuka rinnassa harjoituksia. 

Uin aika paljon ilman räpylöitäkin. Jotenkin se ei vaan suju niin hyvin, kun väsytän itseni hetkessä. Olin uinnin jälkeen ihan puhki. Olin haaveillut meneväni vielä vähän pyöräilemään, mutta kotitöissä oli ihan tarpeeksi tekemistä. Ehkä viikonloppuna sitten :)

Takapihan ensimmäiset leskenlehdet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti