keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

GoExpo 2015 poukkoilua

Tästä postauksesta tulee ilmainen mainos siinä sivussa näille tuotteille mitä tässä hehkutan, mutta sitähän tämä bloggaaminen välillä tuntuu olevan... En tee sitä mielelläni, koska jokaisella on mielipide mikä on hyvä ja mikä on huono eli ihan makuasioita. Enkä halua tyrkyttää. Tykkään vaan ostamistani tuotteista ja olen kokenut ne hyväksi. Lisäksi teräsmiehellä on kokemusta ja näkemystä asioista jo parinkymmenen vuoden takaa lajin parissa, niin hän torppaa aika nopeasti asioita mihin minä saattaisin hölmönä hurahtaa :D Enjoy anyway.

Compressportteja ei ollut ainakaan vaikea löytää
Lauantaina se messuhuuma alkoi. Mieli olisi tehnyt mennä jo perjantaina, mutta uintitreenit haittasivat mielitekoa, joten nielin sen ja odotin kärsivällisesti ja treenasin. Päästiin paikalle joskus yhden aikoihin lauantaina ja katsottiin kuinka ihmiset jonottivat täytteen parkkihalliin. Ei käynyt kateeksi. Messariin päästyämme kävin hakemassa bloggaaja passin infosta, vein tavarat lehdistöön ja etsittiin Lasse ja hänen kauniimpi puolisko ja sitten mentiin.

Jännä satula

Ihmisiä oli ihan hitosti. Oli vaikea nähdä mitään sieltä seasta, enkä ole mitenkään kauhean kärsivällistä tyyppiä. Katselinkin lauantaina suurin piirtein mitä oli tarjolla, koska sunnuntaina tiesin, että näkisi asiat paremmin. Ensimmäisenä lankesin kuitenkin Shock Absorbereiden pisteellä, kun siellä oli tarjouksessa niitä HRM liivejä. Ihastuin niin ensimmäisiin, jotka hankin I love me- messuilta, niin piti ostaa toiset. Eipähän tarvitse juostessa ja kisoissa miettiä sykevyötä.

Lauantain lankeamiset
Seuraava lankeaminen ei ollut sitten kaukana... :D Se tulikin sitten melkein vieressä Onnisportin kohdalla, kun löysin sieltä VIHDOINKIN Compressportin Full Legejä oikeassa koossa. Vuoden päivät olen niitä metsästänyt. Onneksi en ollut löytänyt ja mennyt tilaamaan niitä mistään, koska olisin ostanut liian pienet. Minun kokoni olikin T2+ eikä pelkkä T2. On niin isot reidet :D Niitä on nyt kahdet ja teräsmiehelläkin omat. Täytin myös toisen puutteen puolivahingossa, kun muistin hikipannat nähdessäni, että tällainenhan on ollut tarkoitus ostaa sen minkä lie hiuspannan tilalle, joka ei oiken ole paras siihen käyttöön.

Ja tietenkin violetti
Koitettiin kovasti katsella mitä triathlonin puolesta on esillä. No aika köyhää oli edelleen. Pyöriä tuntui olevan viime vuonna, siis triathlon pyöriä, paljon enemmän esillä. Nyt ei ollut kuin ehkä yksi/pyörämerkki, mutta Feltillä oli useampikin. Se onkin paras merkki köh köh. Märkkäreitä oli Headilta esillä, TYRiä oli sovitettavaksi asti ja Aqua Sphereäkin taisi olla niin. Velo&Oxygenillä oli myös suurin valikoima ja varmaan ainoana triathlon varusteita myynnissä. Hämmentävää sinänsä... Vähän petyin sen suhteen. Laji kasvattaa koko ajan suosiotaan, mutta messuilla ei ole juuri mitään. Onhan se Messari vähän kallis paikka näytteilleasettajille... Että sinällään ihan ymmärrettävää, koska kyse ei ole kuitenkaan vielä mistään miljoonabisneksistä.

Tämän vuoden malli pyörästäni eli B16
Ruuhkasta ahdistuneena lähdin hevospuolelle, jossa oli vähän ehkä väljempää. Muita kyllästytti kaakkien kuolaaminen aika nopeasti, niin mentiin kamerapuolen kahvilaan vähän haukkaamaan evästä. Sitten jakauduttiin vähän omiin suuntiimme, kun minä halusin mennä vielä katsastamaan loput hevoset. Löysinkin sattumalta tutun norjanvuonohevosen. Udna tunnisti minut vielä, vaikka siitä, kun ratsastin sillä on jo yli puolitoista vuotta. Herttainen heppa. Siihen jäin turisemaan vielä toviksi.


Udna ja minä

Udnan talli
Tämän jälkeen jatkettiin vielä tutkimusmatkaa, jos löytyisi jotain jännää. Feltin osastolle sitä taas päädyttiin kuolaamaan ja jäätiin höpöttelemään Tatun (Kasurinen) kanssa siihen hyväksi toviksi. Meitsi oli taas välkyimmällä päällä ja mietin vaan, että ompas tutun näköinen kaveri. Sitten jossain vaiheessa alkoi helistämään pääkopassa... Varmaan puoli tuntia myöhemmin... En oikein tunnista aina ihmisiä... :D Eli olen pahoillani, jos en aina heti tajua...

Trekin pyörissä on ainakin värivaihtoehtoja
Jos ei perinteinen kypärä nappaa, niin on myös olemassa "turvatyyny"

Kaiken tämän jälkeen piti juosta vielä ruokakauppaan. Kotona vetäisin heti Full Legit jalkaan. Täytyy sanoa että rrrrakastan uusien Compressporttien tuoksua :D Se on jotenkin huumaava. Tuli jännä tunne reisiin heti. Alkoi vähän pistelemään, kun nesteet lähti liikkeelle. Lähdin heti juoksemaan ne jalassa. Paloin halusta testata niitä kunnolla. Ei olisi kyllä varmasti ollut niin kevyt askel päivän taapertamisen jälkeen ilman niitä. Tunnin kova lenkki meni jalkojen puolesta kevyesti. Lenkin jälkeen, kun heitin ne pois ja menin suihkuun tuntui, että jalat painoivat tonnin ilman niitä. Viritin ne heti takaisin, kun iho oli kuivanut, että ne sai päällekin, niin kevyt tunne palasi. Uskomattoman siistit.

Melko tiukkaa teki jalkaan saaminen enismmäisellä kerralla :D
Sunnuntaina oli tarkoitus mennä mahdollisimman aikaisin, mutta oho hups, niin se vaan oli melkein kello jo kaksitoista, kun messuille päästiin. Nyt oli teräsmiehen lisäksi mukana yksi kaveri ja Lassekin löytyi taas. Näki asiat ihan eri tavalla kuin lauantaina. Nyt tiesi jo vähän mitä katsella, mutta löytyi sieltä siltikin uusia juttuja.

Yksi niistä jutuista oli Asicsin juoksuklinikka. Lauantaina en ollut viitsinyt edes yrittää sinne, kun oli väkeä oli niin paljon. Sunnuntaina sinne pääsi aika sujuvasti. Tulokset eivät olleet oikeastaan yllättävät, kun ainut mikä näkyi oli puutteellinen oikean jalan nelipäinen reisilihas. Oikean jalan ponnistus ei toiminut kunnolla juurikin siitä syystä ja siinä näkyi nilkan taittuminen sisään päin. Ei pahasti, mutta vähän kuitenkin. Saman heikkous loistaa baletissa. En ole siis ihan hakoteillän analyyseineni.Havaintoja juoksustani videolta

Teräsmieskin kävi juoksemassa ja täydellisyyttähän se taas hipoi...
Siitä otettiin suunta jonnekin. Tehon pisteellä maisteltiin taas ja saatiin palautusjuomaa mukaan. Sitten meinasin missata kokonaan Honey Stingerin, kun olin liian keskittynyt roskiksen etsimiseen. Ostin sitten laatikollisen patukoita ja geelejä, kun hyvällä tarjouksella sai. Patukoissa oli yksi uusi makukin jota en ole vielä maistanut ja en ole osannut päättää vielä mikä/mitkä on parhaita, niin otin kaikkia vähän. Yhden geelin maiston HyPyn wattbike kisoissa ja ihastuin siihen. Maistoin vanilijan makuisen pitkän treenin aikana illalla ja oli se aika hyvän makuinen sekin eli kaikki on tähän mennessä olleet ihan törkeän hyviä. Näissä on se juttu, että ne on tehty hunajasta.


Patukoita ja geelejä joka makua. PRO patukat on proteiinipatukoita ja loput energia.
Berry banana buzz oli patukoissa uusi tuttavuus.
Piti mennä etsimään vielä poliisihevosia, mutta ei niitä näkynyt. Sitten jäin katsomaan esteratsastusta. Taisi teräsmiehelle ja Lasselle valjeta vasta siinä vaiheessa miten kovasta urheilusta siinäkin on kyse :D Jos joskus päätän vähentää triathlonia, niin alan kyllä taas ratsastamaan.

Voittajaratsukko ja menivät muuten lujaa

Alpakat, jotka muistuttavat meidän koiraa karvan määrässä ainakin :D

Wattbiken osastolla oli myynnissä rajoitettu erä aivan jäätävän hyvän näköisiä säärystimiä. Lasse esitteli omansa, niin pitihän minunkin käydä ostamassa sellaiset, kun mätsäävät hypyn kisapukuun värien puolesta niin hyvin ;) Ensi kesän kisasäärystimet siis.

Messujen viimeinen villitys mikä tarttui matkaan
Pitihän sitä käydä wattbikella polkemassa vähän kilsoja Polarin pisteellä hyväntekeväisyyteenkin :)
Eiköhän messuilla ollut taas jokaiselle vähän jotakin. Ihan positiivinen fiilis jäi. Eiköhän sitä pidä taas ensi vuonna mennä ja toivoa, että triathlon näyttelisi vähän isompaa osaa. 

Nyt sitten lepoviikkoa.

2 kommenttia:

  1. Sitä on shoppailtu koko rahan edestä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, et ei tartte sit ihmetellä miten "normi" vaatteet alkaa oleen kohta niin kulahtaneita, ku shoppailee vaan tollasia koko rahalla aina :D

      Poista