perjantai 8. helmikuuta 2013

Vantaa triathlon 2012

Ja niin se päivä koitti. Lämmin päivä, vähän pilvinen, mutta muuten ihan ok. Jännitin sisuskaluni solmuun. Piti silti yrittää syödä jotain. Sitten piti muistaa ottaan mukaan kaikki tarpeellinen. Triathlon vaatetuksen kanssa arvoin jonkun aikaa, koska ei minulla ollut mitään järkevää, omasta mielestäni, ja halusin hoitaa homman kuitenkin "tyylipuhtaasti".

Kun pääsimme Kuusijärvelle, siellä oli jo todella paljon ihmisiä, vaikka olimme mielestämme ajoissa. Naisten kokeilusarjan lähtö oli 13:05. Jännitys hävisi jonnekin. Kiertelimme kojuja ja katselimme mitä kaikkea siellä oli myytävänä. Sattumalta osui silmiini Ironmanin naisten triathlonpuku -50%. Sovitin sitä ja se lähti siitä sitten mukaan. Olin vihdoin tyytyväinen pukeutumiseeni. Vaikka vähän arvelutti, että mikähän makkarankuori tuli nyt puettua päälle...

Siinä hieman alkunotkumista ennen lähtöä.
Ranta häämöttää jo, punainen pää keskellä kuvaa on minun.
Juoksu kohti pyöräilyyn vaihtoa alkoi. En muista vaihdosta mitään. Meinasi lähteä taju matkalla sinne.
Pyörä näkyvissä ja äkkiä kamat vaihtoon. Eli kengät jalkaan, kypärä päähän ja huikka pullosta.
Siitä lähti 14km polkeminen. 
Vastatuuli oli vähän ikävä tähän suuntaan polkiessa.
Juosta vielä pitäisi 2.5km. Ajatuskin tuntui jo pahalta. Toivoin vain, että homma olisi jo kohta ohi.
Vähän kuvan jälkeen oli juomapiste. Sinne kun pääsin oli hengitykseni mennyt jotenkin sekaisin. En saanut vedettyä henkeä kunnolla kuin sisäänpäin. Seisoin siinä juottopisteellä varmaan pari minuuttia, että sain hengitykseni tasaantumaan.
Ooo vihdoinkin se loppuu!
Jee mitalinkin sain...

Koko rypistykseen meni 1.01.15,9. Uinti 00:05:41, pyöräily 00:37:03 ja juoksu
00:18:33. Vaihdot on ajoissa mukana ja matkat 250m, 14km ja 2.5km. Olin tyytyväinen että sain homman noin tuntiin, mieheni ei uskonut siihen, mutta juoksu olisi voinut mennä vähän paremmin. Muuten olisi mennyt ihan hyvin, mutta se hengitys takkusi juostessa.

Noin tunnin kuluttua maaliintulosta tajusin vasta mitä olin oikeasti tehnyt. En voinut uskoa sitä todeksi. Henkilökohtaisesti tämä oli suunnaton saavutus. 

Ennen lähtöä tutkimme vielä pari kojua. Sieltä löysin ehkä ratkaisun juoksun aiheuttamiin säärikipuihin. Compressportin kompressio säärystimet, punaiset. Sitten lopen uupuneena, mutta onnellisena kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti