tiistai 26. helmikuuta 2013

Saksassa poukkoilua

Päädyin tänne työmatkan puitteissa, koulutusta, mutta ei se mitään vaikka vähän normi treenaamista haittaakin. Vähän vähemmän lumista käydä juoksemassa, vaikka paljon lämpimämpää ei kuitenkaan ole. Paljon muuta tule sitten tehtyäkään, koska hotellissa ei ole kuntosalia ym ja koulutus on 9-17. Kollegani etsivät kylläkin läheltä kuntosalin ja maksoivat viikosta vain 15€, mutta itse ajattelin tehdä vähän erilaisen puolitoista viikkoisen. Vaihtelu virkistää kuulemma.

Eilen kävin tosiaan kokeilemassa miltä juokseminen tuntuu täällä. Pimeää kuin tontun peessä, mutta yllättävän hyvää kävelytietä riitti valitsemaani suuntaan 3km sitten käännyin takaisin ja juoksin vähän hotellista ohi toiseen suuntaan. Reittini kulki siis kaupungista pois päin, jonkin isomman tien viertä. Yhteensä matkaa kertyi 7km.

Säästä sen verran, että oli asteen kaksi lämmintä ja kylmä tuuli. Voisin melkein sanoa, että viikko sitten oli mukavampaa juosta lumimyräkässä... Ja juoksu kulki tahmeammin kuin viikko sitten. Vaikea kuvitella, koska juoksin sentään melkein kuivalla asfaltilla ja viikko sitten hangessa.

Jaloissa painoi varmaan vielä lauantai spinni, jossa vedettiin kaksi kertaa maksimit. Ensin istualtaan polkien ja sitten seisaaltaan. Hetken luulin jo kuolevani siellä se oli niin kamalaa. Keuhkot ja reidet huutivat armoa. Ehkä kuukauden päästä paremmalla menestyksellä.

Laitan joitan kuvia jossain vaiheessa, jos saan otettua mitään järkevää, koska otan kuvat puhelimellani. Kohta syömään "lentokoneeseen".

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on tosi hyvä! Jaksa vaan kirjottaa ja kommentoida muiden urheilublogeja, niin kyllä lukijat löytävät! :)

    VastaaPoista