perjantai 19. huhtikuuta 2019

Ulkona taas

Edellisen parin viikon takaisen postauksen jälkeen treenit ovat jatkuneet kivasti. Vähän meinaa olla jalat loppu, kun töissä joutuu seisomaan niin paljon toistaiseksi vielä kamalissa puhdastilakengissä. Uudet ovat ihan kohta käytössä. Enkä ole ehtinyt hakemaan LPG:stä helpotusta asiaan, kun olen nyt toistaiseksi aamuvuorossa, hyvä asia muuten.

Auringonlaskussa ajelua eilen

Ulkona tuli pyöräiltyä pari viikkoa sitten ensimmäisen kerran tälle vuodelle. Pari tuntia meni nopeasti hyvässä seurassa, mutta se on ihan koomista miten rankkaa se oli, kun oli tottunut taas trainerin stabiileihin olosuhteisiin. Sisällä on kyllä helpompi polkea kunhan oppii sietämään sen tylsyyden. Toisaalta en ole kyllä huomannut sitä edes tänä talvena, kun olen nauttinut treeneistä niin paljon. 

Parhaassa seurassa urheilua

Viikko sitten lauantaina kokeilin nyt vihdoinkin sähkömaastopyörää. Olihan se ihan siistiä, mutta kyllä pysyn edelleen maantiellä. Pelkään ihan liikaa ja olin 90% ajasta joko kauhuissani tai vittuuntunut :D En omaa kauhean hyvää motoriikkaa ja inhoan yllättäviä tilanteita ja metsässä ei mitään muuta tunnu olevankaan. Tai sitten kantamista, kun päätätte oikaista metsän läpi, kun eihän se ole kuin muutama sata metriä... Puoli tuntia myöhemmin kengät märkinä ja sääret verillä, suolla polvenkorkuisessa hangessa rämpimisen jälkeen oli oikeasti ikävä maantielle.

Specialized Levo Turbo Comb Carbon 2018Juokseminen on tuntunut ihan mahdottoman hankalalta. En sitten tiedä onko sykealueet muuttuneet, kun sykkeet ovat ainakin 10 pykälää entistä korkeammat, vaikka juoksu tuntuu kohtalaisen helpolta, mutta vaikea uskoa sitä. En pahemmin tuijottele kelloa, kun se piippaa kilometrit kuitenkin eli juoksun aika paljon fiiliksen mukaan, jos ei ole ohjelmassa tarkemmin määritelty mitään. 

Pääsikin viime sunnuntaina 8 km yllättämään positiivisesti tällä kertaa. Kotona kun pysäytin kellon, niin aika pysäytti sananmukaisesti. 53 min! En voinut uskoa silmiäni, koska en muista milloin olisin juossut 8 km noin nopeasti ja helposti. Ehkä tässä on tullutkin kehitystä vaikka olen kuvitellut, että olen tuhoon tuomittu juoksun kanssa :D

Se ilme, kun löytää äärimmäisen hyvän puvun. Sain vihdoin hyvän tekosyyn ostaa Castellin puvun, kun yksi vanhoista hajosi kesken treenin reiden sisäsaumasta. Teki muuten vähän kipeää, kun nahka hitsasi satulaan kiinni.

Huomenna heitän kyllä Feltinkin ulos vaikka sisällä on ollut niin mukavaa, mutta aika siirtyä hetkeksi epämukavuusalueelle ennen kuin ulkoiluun taas tottuu. 2 h mäkisessä maastossa on hyvä aloittaa. Sunnuntaina 10 km juoksua. Toivottavasti menee yhtä hyvin kuin edellinen 8 km suojuoksun puuduttamilla jaloilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti