tiistai 2. huhtikuuta 2019

Energiavajetta

Nyt voin ilokseni ilmoittaa, että treenit rullaavat taas hyvin. Vihdoinkin! Kolmas viikko meni ihan ohjelmoituna hommana. Hyvä treeni, parempi mieli. Tämä pätee omalla kohdallani hämmentävän hyvin. Vaikka olisin ihan puhki työpäivästä, niin treenin jälkeen on parempi olo.

GoExpokin oli tosiaan pari viikkoa sitten. Messut olivat taas menneet huonompaan suuntaan ainakin omien kiinnostusten kohteiden osalta. Pyöriäkin oli vähemmän kuin aikaisemmin. Golf sen sijaan tuntuu valtaavan alaa. 

Uudet Hoka One One Mach 2 ovat olleet aivan loistavat. Täyttivät ensimmäisten Hokieni jättämän aukon täydellisesti.

Hevoset kyllä pelastavat aina noilla messuilla. Joka kerta käyn niitä ihailemassa. Tällä kertaa Akseli olisi voinut varmaan katsoa esteratsastusta koko päivän :D Meinattiin lähteä jatkamaan kentän vierestä, niin tuli voimakas vastalause ja osoitettiin, että takaisin. Karsina alueella pääsi silittämään yhden hevosen turpaa, niin se oli varmasti pienelle miehelle elämys. Ainakin niistä riemunkiljahduksista päätellen.

Hikisiä hetkiä pyörällä

Viikkotuntimäärä on lähtenyt viidestä tunnista ylöspäin. Treeneissä on ollut pyörää ja yhdistelmänä pyörää ja juoksua. Nämä ovat selvästi alkaneet parantamaan pohjalle valunutta juoksuani. Juoksussa ollut se ongelmana taas, että jalat menisi, mutta syke karkaa käsistä. Positiivista on toisaalta se, että juoksutekniikka on parantunut selvästi. 

Niitä on riittänyt ja hikeä

Seuraava ongelma ollut vähän sen kanssa, että ollut niin ryytynyt olo toisinaan ja huomasin viikko sitten viikonloppuna, kun tuli syötyä vähän enemmän, että se auttoi. Ja katsoin kellon keräämästä datasta kuukauden keskikulutuksenkin olevan jo yli 3k kcal. Pitää taas opetella syömäänkin.

Ennen treeniä, vähän väsyneenä ja vähemmän hikisenä. Tosin kuvan puku tuli treenin aikana tiensä päähän. Voin kertoa, että sisäreiden sauman pettäminen kesken pyöräilyn on varsin kivuliasta, kun iho hiertyy satulaan.

Tänään oli pitkästä aikaa kotipäivä, kun Akseli on kipeänä. Yskää ja kuumetta, ei kyllä pahemmin vauhtia hidastanut. Huomisen vielä kun jaksaa teräsmiehen kanssa kotona, niin normi meno jatkuu taas. Oli kyllä ihan rentouttavaa olla kotona. Sai katkaistua kiire/stressi kierteen ja sain tehtyä kotitöitä joita oli taas kertynyt ja kirjoitettua tännekin.

Päiväkävelyllä potilaan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti