sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Flunssa voiton vei

Se ei sitten ollutkaan siinä yhdessä päivässä se sairastaminen toissaviikolla. Pahuksen flunssa iski sitten ihan toden teolla maanantaina. Aamulla oli vielä ihan normaali olo ja sitten iltapäivällä alkoi taas kurkku kipeytymään ja tällä kertaa vielä pahemmin.

Tiistaiaamuna kitalaen takaosassa oleva killutin oli niin turvoksissa, että tuntui kuin olisin voinut tukehtua siihen. Ilmeisesti turvotus oli laskenut kuitenkin jonkin verran siinä vaiheessa, kun lääkäri katsoi suuhuni pari tuntia myöhemmin terveyskeskuksessa. Olin alkanut epäilemään jo poskienotelotulehdusta, mutta sitä ei onneksi löytynyt. 

Ensilumi alkoi saapumaan samalla, kun kävelin tiistaina terveyskeskuksesta takaisin kotiin, pellon läpi oikoen. Piti kyllä koukata apteekin ja kaupan kautta, kun ei ollut edes nenäliinoja. Niin harvoin sitä on tullut oltua viime aikoina kunnon flunssassa.

Kolme päivää makasin kotona pelaten ja vielä torstainakin oli niin surkea olo, että ajattelin kuolevani ja ajattelin, että en selviä vielä perjantainakaan töihin. Menin silti, mutta väsymys iski aika nopeasti. 

Koira piti seuraa sairaalle
 
Nyt on alkanut olemaan jo vähän energisempi olo, mutta saa tosiaan olla aika varovainen häärämisenkin kanssa, kun ei ne voimat riitä. Päivällä tein vähän lumitöitä. Vähän, kun ei tuota luntakaan ole vielä onneksi paljoa ja kevyttäkin vielä. Sen jälkeen pitikin jo istua alas keräämään voimia. 

Tällaista sairastamista tämä on välillä. Onneksi ei omalla kohdalla kuitenkaan kovin usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti