lauantai 14. toukokuuta 2016

Olenko tasapainossa?

Pääsin tuossa muutama viikko sitten, taisi olla ennen puolimaratonia, testaamaan mittauslaitetta nimeltänsä VitalScan. Testausta löytyy Kehonhuolto Jumissa. Laite mittaa miten balanssissa mieli ja keho on. Vähän jännitti, kun pelkäsin olevani ihan ihmisraunio ja miten pitkän listan saan sen korjaamiseen.Ensin oli kehonkoostumusmittaus Tanitan vaa'alla, jonka jälkeen vastailin parin lapun verran esikysymyksiin ja sitten laitettiin mittari rintakehään kiinni. Katselin videota mittauksen ajan n. 6 min ja se sai kyllä miettimään tavallaan kuinka sitä tulee välillä mentyä hampaat irvessä, kun on pakko saada tehtyä tämä ja tuo, ai niin ja vielä tuo ja sitten loput tekemättömät työt vielä stressaa... Kotityöt varmaan eniten :D
Alettiin katsomaan tuloksia ja kehonkoostumus oli pysynyt hyvänä, rasvaprosenttikin ehkä vähän pudonnut. Itse mittarin tulos oli yllätyksekseni kuitenkin, että olen ihan tasapainossa! Oli lepoviikko tehnyt tehtävänsä ja ehkä en sitten sillä hetkellä ollut edes kauhean stressaantunut. Treeniviikolla tulos voisi olla ihan toinen...

Siinä jonkun mittaus tulos. Omani oli siis ylhäällä aika keskellä. (kuva)


Sain samalla suositukset mitä FitLinen tuotteita minun kannattaisi käyttää, että saisin mm. kiukuttelevan mahani balanssiin.

Maisteltu on

PowerCoctail piristää aamulla, Restorate palauttaa illalla ja se on ihanan raikkaan makuinen, molemmat maut sitruuna ja exotic. Fitness-drink oli todella toimiva pitkällä pyörälenkillä. Protskupatukan söin kerran nälissäni, kun en mitään muuta saanut käsiini sillä hetkellä. Patukka oli hyvänmakuinen pähkinä-suklaa tms. ja hienojakoinen koostumukseltaan eli pystyisin syömään sen kisassakin pyörällä ilman, että maha menisi sekaisin juoksussa. Ehkä näistä tulisi minulle uusi ystävä, koska Isostaria tuntuu oleva niin vaikea saada nykyään mistään ja valikoimakin melko suppea Suomessa. Ainakin mauiltaan. Pitäisi viitsiä tilailla netistä, jos sitä haluaa.

Taas tajusin kaiken jälkeen, että unohdin ottaa kaikki kuvat. Olin liian innoissani varmaan... Olisi ollut ihan mielenkiintoista, mutta piti lainata interwebsistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti