sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kevyesti meni

Lepoviikosta tuli hyvin levätty. Kropasta ei irronnut oikeastaan mitään. Maanantaina käytännössä siis ainakin pötkötin. Tiistaina oli hieronta. Olin varannut ajan eri hierojalle kuin normaalisti ja on se ihanaa, kun jokainen hieroja on niin omanlaisensa persoona tyyliltään. Vaihtelu virkistää täytyy sanoa.

Keskiviikkona tein vihdoin jalkaterapeutin antamia lihaskuntoliikkeitä, mutta kun ei meinannut jaksaa. Jalat olivat niin väsyneen tuntuiset edelleen. Ajattelin kovasti kuitenkin, että menisin torstaina pyörällä töihin. En onneksi mennyt. Aamulla oli kuitenkin vielä niin ryytynyt olo. Piti tehdä torstainakin lihaskuntoa, mutta nukkumiseksi meni taas. 

Perjantaina piiskasin itseni liikkeelle ja lähdin Kuusijärvelle venyttelyn jälkeen, koska halusin koittaa Huubin märkäpukua. Tuli siinä uitua omallakin ja totesin, että on se vaan niin iso, kun vesi virtaa läpi... Eron tajusi varsin hyvin, kun oli ensin uinut pienemmällä, niin muisti miltä sen pitää tuntua. Uinnin jälkeen olin sitten niin väsynyt, että en jaksanut edes saunaan enää vaan melkein suoraan nukkumaan.

Lauantaina oli jo vähän virkeämpi olo, kun tuli nukuttua sellainen kymmenen tuntia iloisesti :D Piti taas tehdä lihaskuntoa, mutta en tiedä mihin päivä hupeni ja sitten pitikin jo katsoa Euroviisuja. Täytyy sanoa, että Australia oli ihan huippu. Espania, Belgia, Italia oli myös. Paljon hyviä naisartisteja mielestäni. Miehet tuntuvat olevan jotenkin geneerisiä :P Voittaja Ukraina oli ihan ok ja ei yllättänyt, että politikointi voitti.

Waaau mikä allas!

Kaikkea tuollaista harjoittelevat

Allas toisesta suunnasta

Tälle sunnuntaille olikin sitten varattu avovesisimulaatiota Meriturvan altaassa Lohjalla. Altaassa, joka on neljä metriä syvä ja 43 m pitkä. Sinne saa myös erilaisia aaltoja ja muitakin sääolosuhteita. Tilaisuuden järjesti avovesiuintiin erikoistunut yhdistys Uimalla yli ry, joka kouluttaa juuri avovesiuintiin. Halusin sinne, koska siellä pääsi oikeasti koittamaan aallokossa uimista. Ihan huikean hieno kolmetuntinen olikin. Nyt on aika hyvä fiilis Alcatrazin uinnin suhteen. Ja väsyttää. Hyvin se vie mehut ihmisestä, kun siellä vedessä peuhaa pari tuntia. Onneksi oli edes 21 asteista. Toivottavasti järjestävät lisää, koska suosittelen lämpimästi kaikille.

Oho mikäs se siinä

Ihanat naiset uimassa tällä kertaa

Ei ole vielä uutta märkkäriä, mutta testaan tuota Huubin Atanaa. Äkkiseltään voisin sanoa, että tykkään, mutta siitä lisää myöhemmin. Toinen mitä kokeilen on nuo uimalasit. Huubin nekin. Ne näyttävät nyt ihan kirkkailta, mutta niissä on sellainen linssi, joka tummuu auringossa. Sitä ominaisuutta en ole vielä päässyt testaamaan.

Ensi viikolla treenit jatkuu vielä viimeiset kaksi viikkoa ennen kisakesää täydellä teholla. Kolme viikkoa Kuusijärven sprinttiin ja neljä Alcatraziin. IHANAA!!! En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti