sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Wattbike 10 km SM Espoossa ja rankka viikonloppu

Siis ihan huikeeta. Olen väsynyt, mutta silti niin onnellinen, että selvisin tästä 11h viikosta ihan hyvin. Eilinen kisakin meni verrattaen hyvin keskellä tällaista viikkoa. Luultavasti takaraivossa elää vielä pelko vuoden takaa, kun olin aina ihan raato ja tuntui pahalta. Nyt ei tunnu pahalta. Uskomatonta.

Eilinen kisa vähän jännitti ja hirvitti, kun oli jalat aavistuksen tönköt perjantain parin tunnin pyörä-juoksu setistä. Melkein tuli kiire Espooseen kisapaikallekin... Normaalisti olen ainakin tuntia ennen omaa starttia mestoilla ja nyt olin hädin tuskin 20 min. Väsytti jostain syystä niin paljon, että oli vähän vaikeuksia lähteä liikkeelle. No ehdin kuitenkin vaihtamaan vaatteet ja lämmittelemäänkin ihan hyvin. 

Kisakuvista iso kiitos Hannu Liekolalle!
Siellä mentiin
Kisassa oli uusia Wattbikeja. En ehtinyt/tajunnut ottaa kuvia ja teräsmieskin unohti, kun en erikseen muistuttanut... Uudet pyörät olivat aika hienoja. Mattamustia ja ilmavastuksen säätövipstaaki oli pidempi. Huomattavasti helpompi siis säätää kesken armottoman raaston :D Muuta eroa en nyt äkkiseltään keksi...


Takarivin tuskaiset ilmeet
Eturivissä ei näyttänyt ilmeisesti niin kärsivältä
 
Silmät kiiluen väänsin menemään

Unohdin ottaa kuvan lukemistani kisan jälkeen, mutta 201W eli watin paremmin kuin vuosi sitten ja paransin aikaanikin yli sekunnilla eli 16:13,07. Ja kunto/kestävyys parantunut huomattavasti, kun pystyin laittamaan loppukiriin vielä isompaa pykälää silmään :D Ei ole onnistunut aikaisemmin. Ehkä Tampereelle vähän tuoreemmilla jaloilla kuukauden päästä, niin saa vielä lisää parannusta. Voittajalle hävisin taas yli kaksi minuuttia, mutta se nyt ei taas yllättänyt :)

Illalla raahasin itseni vielä tunnin lenkille. Ei muuten mitään, mutta 3x4 min vedoissa jalat tuntuivat ihan pökkelöiltä. Kyllä se siitä kuitenkin lähti rullaamaan. 

Ei ehkä näy niin selkeästi epäselvästä kuvasta, mutta alkumatkasta oli ihan järkyttävä räntäsade. Kengät kastuivat ensimmäisen kilometrin aikana sen takia.
Tänään oli sitten vuorossa 2h 55min pyöräilyä ja 20 min juoksua 4x80m mäkivetoineen. Ajattelin oikeasti, että nyt tulee kyllä noutaja. Kummasti kuitenkin jaksoin ja olo vaan parani loppua kohti. Juoksemaan lähtiessä olin yhtä hymyä :D Vedot meni ihmeen näpäkästi ja nyt on ihan ok olo. Väsyttää tietysti, mutta niin pitääkin. Huomenna on vain tunnin kevyt pyörittely wattipyörällä luvassa. Kyllä ensi viikon vielä jaksaa, kun sitten tulee taas taukoa sen silmäoperaation takia ainakin viikko kunnon treeneistä.

Tuli ihan tippa linssiin, kun treenien jälkeen oli tällainen yllätys keittiössä nimipäivän kunniaksi :)

2 kommenttia: