tiistai 6. tammikuuta 2015

Kevyttä viikkoa

Loman viimeistä päivää viedään, valitettavasti, ja huomenna taas töihin. Ihana kaksi viikkoa ollut kyllä, vaikka enimmäkseen vaan kotona oltu. Ensimmäisen kerran varmaan sitten kesäloman nukuin viime yönä taas kunnolla eli kellon mukaan yli 8h rauhallista unta. Salakavala stressi taisi vihdoin helpottaa ja huomenna sitä voi alkaa taas keräämään.  Pääsiäisenä taitaisi olla vasta seuraavan kerran vähän taukoa.

Tänä vuonna olen urheillut jo sen verran, että lauantaina vedin koko setin. Uin, pyöräilin ja juoksin. Uinti oli nyt viimeinen viikkoon, koska perjantaihin asti pitää olla ilman piilareita silmien esitutkimusta varten. Hetken harkitsin uimista normaalisti ilman silmiä, mutta totesin, että se taitaa olla aika mahdotonta, koska en yksinkertaisesti näe mitään. Oikealla silmällä, kun en näe edes lähelle kunnolla.

Sunnuntaina piti olla pitkä 2½h pyöräily, mutta lähdettiin vähän ajelemaan pitkin Suomea. Käytiin Keski-Suomessa kotonani ja samalla haettiin koira Nokialta kotiin. Koirakaan ei ollut kauhean mielissään, kun sen loma loppui. Mököttää vieläkin :D Siinä tuli kellon ympäri retkeilyä ja yli 600 km kertyi matkaa auton mittariinkin. Selkä ei tykännyt yhtään. Ei minusta ole näemmä enää istumaan pitkiä aikoja putkeen. Piti ottaa nukkumaan mennessä vähän vahvempaa troppia, että lakkasi särkemästä.

Poljin sen 2½h sitten eilen. Ulkona tarpeeksi kylmä niin ei tule sisällä liian kuuma. Käy se lämmittäminen niinkin :D Oikean jalan sukka oli vaan huonosti, huomasin sen kahden tunnin jälkeen, kun alkoi jalkapöytään pistämään. Saunassa sitten havaitsin, että siinä oli pieni vesikello. Hupaisaa.

Tänään piti lähteä juoksemaan, mutta tuo kylmääkin kylmempi ilma lyö vähän kapuloita rattaisiin. En ole vielä ihan niin karaistunut, että pystyisin lähtemään tuonne lähemmäs -20 asteeseen kirmaamaan tunniksi. Ensinnäkin ottaa niin henkeen tottumattomalla ja iho menee ihan karrelle. Nenäkin alkanut vihdoin osoittaa elpymisen merkkejä ja kahteen yöhön ole tarvinnut käyttää edes nenäsuihketta, niin ehkä en nyt kokeile kepillä jäätä vielä. Silmälastikin jäätyy umpeen vartissa, kun ne päässä joutuu nyt kulkemaan vielä. Eikös siinä ole tarpeeksi vastustavia tekijöitä :D Päivä se on vielä huomennakin. Taidan tehdä viimeiset kotityöt ja venytellä oikein kunnolla tänään. Sitten voikin viettää rauhassa urheilullisesti kevyttä viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti