lauantai 18. tammikuuta 2014

Wattbike SM 10 km ja yllätys

Tänään oli taas sitä itsensä kiduttamisen parhautta. Esport fitness centerissä oli wattbiken 10 km SM-kisat. Tilat oli mainiot ja väkeäkin oli paikalla ihan kivasti.

Oma startti oli 15:35 eli viisi minuuttia aikaisemmin jopa kuin aikataulussa oli. Olin sitä ennen ehtinyt lämmittelemään 30 min jo siinä kaikessa rauhassa. Fiilis oli hyvä. Ei ollut ihan niin hyvä kisan jälkeen, mutta silloin tietää ainakin tehneen parhaansa. Oli ihana nähdä kaikkia tyyppejä mm. Anne, Hanne, Päivi, Sini ja kaikkia muita, jotka ovat käyneet tutuiksi näiden kisojen myötä. Alla muutama kuva kisastani.Sykkeiden vilkuilua, mutta turhaan. Näytti jotain ihan omiaan.
Lukemat

Vähän huono kuva lukemista mutta aika oli 16:14:15, keskiteho 200 W, keskikadenssi 99 ja 37km/h keskinopeus. Ei huono. Olen varsin tyytyväinen omaan suoritukseeni. Sykkeitä en valitettavasti saanut, kun oli niin paljon häiriöö ilmassa. Pyöräkin näytti jotain yli 200 sykkeitä :D ei ollut kyllä omani ja toivottavasti ei kenenkään muun, koska olisi ollut aika paha rytmihäiriö...

Sitten siihen päivän yllättäjään. Olen alkanut kaipaamaan kovasti omaa ISMn satulaa wattipyöräillessä. Tänään yksi sellainen syy hyökkäsi taas esiin... Toosa nilellä niillä normi satuloilla niin voin kertoa, että ikävä oli iso. No meinasin ensin ostaa pelkän satulatolpan, mutta sen hinta vähän hämmästytti. Sitten kisan jälkeen tuli niin hyvä tarjous, että se lähti sitten koko pyörä kotiin :D Se siis tuli vuokralle. Eli nyt on oma satula ja tolppakin ;)

Hyvää nimipäivää mulle!
 

2 kommenttia:

  1. Hienosti vedetty! Mulla sykkeet kävi useamman kerran yli 200:ssa maksisykkeen olleessa 204 ja hengissä ollaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Säkin vedit hienosti ;) No lukemat oli näytöllä lähempänä 250 :D Harmittaa, että omat meni ihan harakoille. No ei voi mitään. Yhtään kovempaa ei enää pystynyt polkemaan oli ne sykkeet mitä tahansa.

      Poista