perjantai 28. kesäkuuta 2013

Sekava vatsa

En sitten päässyt uimaan sitä 1500 m. Enkä ole kyllä paljon muutakaan tehnyt tällä viikolla. Yhden päivän nukuin kotona, kun töihinkään voinut mennä kipujen takia. Sen verran jäi syömättä ja nukkumatta viikolla, että pitää jättää Kiskokin väliin. Harmittaa... Ihan pirusti.

Vaiva alkoi jo viime viikon alussa. En tosin ihmetellyt sitä alkuun, koska mietin, että olen syönyt vaan taas jotain epäsopivaa töissä ja se turvottaa ym. Juhannuksena eli viikko sitten perjantaina alkoi esiintymään epämääräistä kipua vatsassa. Olen vaan tottunut niin kaikkeen erikoiseen elämään vatsassani, että ajattelin sen menevän kohta ohi. Vaan kun ei mennyt. Paheni pahenemistaan. Selitti myös sen miksi silloin sunnuntaina pyöräillessä ei oikeen kulkenut. Sunnuntai maanantain välinen yö meni valvoessa ja aamulla varasin heti ensimmäisenä lääkärille ajan, mutta se oli vasta iltapäivällä. Voi tuska. Ja menin vielä pöljä töihin kärvistelemään. 

Kävin ultrassa ja verikokeissa pariin otteeseen, mutta mitään muuta ei löytynyt kuin aavistuksen kohonneet tulehdusarvot. Says nothing. Keskiviikkona, kun kipu loppui luonnollisen toimituksen jälkeen, taisin keksiä mikä siihen oli syynä. Muistin siinä vaiheessa, että olin aloittanut kuukausi sitten juomaan aloe vera geeliä ja myyjä sanoi, että menee noin kuukausi, että se alkaa vaikuttamaan. 

Kaikki tämä tuska olikin siis vain sitä, että sisälmykseni puhdistivat itsensä kaikesta kuonasta. Ihoni, joka on ollut pintakuiva ja täynnä mustapäitä, on muuttunut aivan totaalisesti. Epäpuhtaudet ovat hävinneet ja kuivuus tiessään. Odotan vaan mielenkiinnolla mitä muuta vielä tapahtuu.

No kävin eilen juoksemassa 2.5 km, mutta sen nyt oli vaan pientä jalkojen availua ja kuulostelua omasta voinnista. Tänään olisi voinut käydä vähän pyöräilemässä, mutta hohhoijaa kun näyttää tuo kello olevan jo niin pahuksen paljon... Viikonloppuna näyttäisi muutenkin kohtuu kostealta tuo keli niin voi olla että "joutuu" pelaamaan pitkästä aikaa :D Ja keräilen voimia.

Lähdin tuossa joskus pyöräilemään

2 kommenttia:

  1. Voi ei! :( Harmittaa ihan sun puolesta. Onko kalenterissa vielä jotain kisoja mihin oot menossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo :) Joroisille sprinttiin seuraavaksi ja Ahvenanmaalle. Ehkä vielä jotain keksin lisäksi, vähän niin kuin korvaavaksi.

      Poista