sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Wattbike cup 2015 Hyvinkää

Olipahan hieno päivä eilen. Vähän olin hermostunut, kun en tahtonut saada unta edeltävänä yönä ja se tuntui sitten tietysti aamulla, vaikka olisi pitänyt olla iskussa pitkään päivään ja 10 km ajoon. Raskas työviikkokin takana verottamassa voimia. Nyt on nukuttunu melkein 10 h ja otettu aamu ihan rauhassa, niin kuin viikonloppuna kuuluukin.

Kisaan oli ennakkoilmoittautunut yli 50 osallistujaa, mikä on aika huima määrä. Päivä alkoi 200 m kisoilla ja siitä mentiin sitten 1 km, 4 km ja 10 km. Kymmeneltä aamulla oli ensimmäinen startti ja viimeinen viideltä. Omani oli toiseksi viimeinen eli puoli viisi. Vähän alkoi olla veto pois jo siinä vaiheessa, mutta jalat eivät tuntuneet niin veteliltä kuin Jyväskylässä. En odottanut mitään suuria suorituksia itseltäni, kun ei ole pahemmin tullut tehtyä mitään vauhtikestävyyttä nyt 3 kk aikana.

Miesten yleisen 200 m. Pyöräistä lähti sellainen ääni, että meni ihan kananlihalle.

Pienimpien palkintojenjakoa

Hypyn typytjä kilometrillä

Miesten yleisen kilsalta

Harrastesarjan ja 40 miesten 10 km

Miesten yleisen 10 km toinen lähtö
Jeesailen vähän hypyn poitsuja pyörien kanssa


Oma kymppi käynnistyy
En jäänyt kuin yhden watin edellisen kympin lukemista

Oma aika ei parantunut, mutta ei se mitään
Kovaa tuli väännettyä, mutta ei oikein kunto riittänyt kovempaan menoon. Keskisyke 175 ja maksimi 184. Jaloissa ei kuitenkaan tuntunut eli niiden puolesta olisi voinut mennä kovempaakin. 

Kahden viikon päästä on seuraavat Keravalla. Siellä olisi 4 km SM-kisat, mutta se ei aiheuta stressiä. Menen sinne koittamaan parannusta edelliseen, koska huomenna alkaa järjestäytyneempi treeni taas ja se alkaakin sopivasti 90 min polkemisella, jos en ihan väärin muista. Tulee siis varmasti poljettua enemmän ennen seuraavaa ja se toivon mukaan näkyykin sitten tuloksissa.

Tähän päivään vielä sunnuntai siivoukset ja uimaan. Huomenna alkaakin sitten se uusi arki :D

2 kommenttia:

 1. Nuo sun jutut ja kokemukset wattbikekisoista näyttää ja vaikuttaa tosi mukavilta! Joskus pitäis kyllä itekin kokeilla lähteä mukaan. :) Lujaa oot kyllä vetäny ja hienoilla wateilla. Hyvä, hyvä! :) Ja tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näähän on ihan huikeita kisoja. Ihmisillä tuntuu vaan olevan kauhee kynnys lähtee koittamaan, ku kyse on kisasta. Eihän se nyt niin vakavaa saa olla :D
   Jos ei tänne asti viitsi lähteä, niin Tampereella taitaa olla helmikuussa.
   Ois ne watit voinu ja saanu olla paremmatkin :) Kiitos ja samoin!

   Poista