torstai 18. syyskuuta 2014

Teen suurkuluttajan viikko

Olen aivan unohtanut tässä kiireissäni ja väsyksissä hehkuttaa saamaani ylläriä parin viikon takaa. Nyt kun alkaa tämä arki ja syksyn treenirutiinit muotoutumaan jää aikaa ajatteluunkin, eikä tarvitse ressata tekemisiään niin paljoa. Rutiinit menevät suunnilleen niin, että maanantaina tankotanssia, tiistaina suunnistusta, keskiviikkona... jotain, joka on nyt ollut juoksua tai pyöräilyä, torstaina baletti, perjantaina vk juoksu, lauantaina tai sunnuntaina venymistä tai pitkä juoksu/pyöräily. Taitaa kyllä ulkona pyörimiset kohta jäädä, jos ensi viikolle luvataan jo räntää :P ainakin kylmää. Wattbike kutsuu siis.

Mutta tämä paketti oli tullut yllättämään eräänä tiistaina, kun saavuin kotiin. Teräsmies lykkäsi pakettikortin käteen ja sanoi, että haeppa se samantien. Olin vähän ihmeissäni, että ei hitto, en mä ole mitään tilannut. Kai? Kurvasin jälleen Postin toimipisteelle Valintataloon ja, kun näin paketin olin ihan mitä ihmettä?! Paketti oli tehty jeesusteipistä eli jesarista ja takana oli hymynaama. Mutta, kun näin mistä päin Suomea paketti on, arvasin jo melkein keneltä se on. Syöksyin kotiin avaamaan sitä, koska se oli niin kutkuttava ja halusin saada varmistuksen epäilykselle lähettäjästä. Koska oli niin kiire avata pakettia, en tajunnut edes ottaa siitä kuvaa, vaikka se olisi ollut kyllä näkemisen arvoinen :D Siihen oli yläreunaan vielä piirretty mistä voi leikata sen auki. No leikkasinkin ja sieltä paljastui... Teetä! Neljä ihanaa erilaista pussia irtoteetä ja hassu kortti. Siinä vaiheessa olin varma, että lähettäjä oli Lasse ja sen nainen.

Vaikuttaa lupaavalta

Hassu korttikin oli paketissa
Vielä en ole maistanut näitä, mutta kohta kohta. Pyöritän neljää eri makuista irtoteeta jatkuvassa käytössä. Yksi on niistä ihan lopussa, että pitää päättää kohta minkä näistä herkuista avaa ensimmäisenä. Teetä menee aika paljon, kun keitän joka ilta pannullisen. Tapa on ollut jo varmaan 20 vuotta. Ei tule uni ilman iltateetä.

Mitäs muuta tällä viikolla on tullut tehtyä, kuin juotua teetä... Maanantaina piti olla hieronta, mutta hieroja sairastui ja se peruttiin. Hetken harmistus muuttui sitten iloiseksi tankotanssiksi. Jaksan edelleen ihmetellä sitä, että ns. kätisyys on vaihtanut puolta. Ennen tein kaikki tankoon nousut niin, että tanko oli oikealla ja yks kaks olen vaihtanut tangon vasemmalle ja toiselta puolelta ei onnistu enää mikään. Todella ihmeellistä! Mietin vain olenkohan lyönyt pääni jossain vaiheessa tai jotain, että puoli on vaihtunut...

Tiistaitana lähdettiin kaverin kanssa metsään eli suunnistettiin. Nyt päästiin siis kunnolla metsikköön seikkailemaan ja se oli ihan huippua. Ei tarvinnut onneksi kuin yksi hirvikärpäsen ällötyskään karistaa ohimolta alkumatkasta. Aikaa meni 1 h 20 min ja reilu 5 km tuli matkaan eli vähän ekstraa :D Hivenen tuli harhailtua alkumatkasta ja löydettiin 8 rasti, kun piti olla 3. No kaikki löytyi kuitenkin ja ruosteet alkoivat karisemaan suuntimisesta.

Rasti

Siellä sitä mentiin
Eilen lähdin pyöräilemään, mutta tuli vähän vilu, joten jäi aika lyhkäiseksi pyöräilyksi. 40 min ja reilu 18 km oli se. Lauantaina ajattelin kyllä ottaa varmaan viimeiset pyöräilyt tälle vuodelle ja pyöräillä Linnatuuleen kahvilla ja takaisin. Niin ja mukaan saa tulla, kun yksin ei ole aina kivaa.

Tänään murskasin taas varpaita baletin merkeissä, mutta kyllä se alkaa sujumaan. Salilla pitäisi alkaa käymään, mutta se on vasta suunnitteluvaiheessa. Ollut vähän liian hyvät säät sisällä äheltämiseen. Ehkä ensi viikolla...

Kuumapallo Pasilassa junasta kuvattuna
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti