lauantai 28. syyskuuta 2013

How I roll

Punatulkku sai minutkin tähän tällaiseen kyselyyn/haasteeseen, missä kerrotaan niistä elämän perus tavaroista. Ainahan tällaisia on kiva tehdä :)

Laukku: Kohta kolme vuotta hyvin palvellut LiuJon laukku alkaa olemaan vähän nuhjaantunut, koska se on muovia tai jotain. En vain osaa ostaa uutta, koska haluaisin nahkaisen, mutta yleensä hinta ja toiveet eivät kohtaa :P Laukun sisällön koitan pitää melko askeettisena, koska inhoan kaivaa sieltä jotain mitä tarvitsen heti. Suureen laukkuun tuppaa vaan kertymään kaikkea turhaakin.


Kulahtanut kaveri
Lompakko: Punainen, nahkainen eikä kovin suuri. Lompakon pitää olla näppärän kokoinen. Kotimaista käsityötä Nippanappasta ja viisi vuotta kestänyt ihan uuden veroisena.


Punainen paholainen
Aurinkolasit: kaksia käytän vaikka niitä on jostain syystä kertynyt. Oakleyt ja Diorit. Ensin mainitut ovat olleet kovassa käytössä sen jälkeen, kun sain ne heinäkuussa vuosipäivälahjaksi teräsmieheltä.
Arskat
Korut: Joskus on korvikset, mutta sormukset on aina. Joskus järveen mennessä ne tulee otettua pois, kun pelkään niiden luiskahavan sormesta. Korujen suhteen ei ole mitään erityistä merkkiä, mutta Swarovski miellyttää silmääni ja niiden kimallus sisäistä harakkaani.

TV: Onhan se tuossa. Kaikki 46", vaikka ei sitä tule koskaan katsottua. Pelaamiseen sitä kyllä käytetään meillä huomattavasti enemmän. 

Kännykkä: Duunin puolesta punainen Nokian 820. Kuukausi sitten sain sen ja olen yllättynyt positiivisesti.

Tennarit: Adidaksia monenlaisia. Jotenkin jännästi lisääntyneet melkein huomaamatta.
 
Parit addut
Farkut: Todella vaikea löytää hyviä. Tällä mighty assilla ei ihan mitkä tahansa istu tai näytä järkevältä. LiuJoita on muutamat, mutta uusissa malleissa on niissäkin liian pienet taskut tähän takamukseen. Liian pienet taskut siis saa ison peen näyttämään vielä isommalta :P

MP3: iPodista versio 2 vuodelta 2005. Akku ei kestä enää kauheasti, että eipä tule juurikaan enää käytettyä. Puhelimessa on Spotify, joten se on korvannut soittimen aikalailla kokonaan.

Tietokone: Tarttis paremman PCn pelaamiseen, mutta kun on näitä rahanreikiä ennestäänkin, niin en viitsi yhden pelin takia alkaa siihen sijoittamaan. Läppäri on Dellin joku.

Meikit: Lumenea enimmäkseen. Aika vähälle käytölle jäänyt, koska töissäkään ei saa käyttää meikkiä.

Kasvovoide: Lumenea nekin ja Bellavitaa.

Deodorantti: Rexona joskus, kun alumiini aiheuttaa kutinaa niin en voi sitä aina käyttää. Monesti menen ilman. Sori :D

Hammastahna: Yotuel. Pepsodenteissä ym on se vaahtoava ainesosa, joka kuivattaa suun limakalvoja ja aiheuttaa itselleni aftoja.

Shampoo/hoitoaine: Tällä hetkellä Ruumiskaupan Banaani shampoo ja hoitoaine.
Tuoksuvan syötävän hyvälle.
Saipuva
Saippua: Ruumiskaupan Moringa nestemäinen saippua.


Tuoksu: Guerlainin Mahora ja Swarovskin Aura iltatuoksuina. Armanin Lei tavalisena ja night versio.
Näille tuoksun
 












Mineraalivesi: wat

Viini: Kuiva valkkari ja täyteläinen punaviini.

Drinkki: Pina Colada, mutta harvoin tulee mitään juotua...

Leipä: Myslilepä nom.

Ruoka: Olen kaikkiruokainen, mutta kamalan mielikuvitukseton ja laiska. Teen kyllä ruokaa ihan mielelläni, kun vain pääsen vauhtiin.

Jäätelö: Kyllä kiitos :D

Karkit: Ei tule juurikaan syötyä enää. 

Lakanat: Yleensä Hemtexiltä.

Kampaaja: Mikä se on :D Edellisen kerran käynyt vuosi sitten heinäkuussa, kun laitettiin hääkampaus. Sen jälkeen teräsmies on leikannut kerran latvoja.

Alusvaatteet: On, yleensä. Urheillessa omansa tietty.

Päivälehti: Ei ole.


Lehti: Pyöräily ja triathlon. 

Sänky: Liian hyvä siinä mielessä, että ei oiken pysty nukkumaan muualla. Eli geelipatjasta en luovu enää. 180x210 koska ollaan molemmat aika pitkiä. Hämmentävän hyvä valinta. Patjat siis Svane, runko Hülsta.

T-paita: Niitä riittää. Kaikki melkein jotain printtipaitoja. Sitten on taas tekniset urheilupaidat erikseen.

Haastan mukaan Reippaasti, Triathlon-wanna-be, Treeniä ja arkielämää, Kaukomara ja Salt for Phoenix blogit.

1 kommentti:

  1. Hei Laura! Kiitos haasteesta, vastattu on: http://kaukomara.blogspot.fi/2013/10/perustavarat.html

    VastaaPoista